Черният ангел

Френското изящество идва от Щатите

Шанел Иман носи имената на две модни легенди. Красавицата е въплътила в себе си френското изящество на Шанел и великолепието на първия чернокож супермодел Иман.

Родена е на 1 декември 1990 година в Атланта, но е израснала в Лос Анджелис. Майка ѝ е наполовина корейка, а баща ѝ - афроамериканец. Този факт за пореден път доказва, че децата, чиито родители са от различни националности, успяват да се превърнат в олицетворение на най-красивото от тях.

През целия си живот Шанел е искала да бъде модел. Началото на кариерата си поставя едва на 12 години, когато печели трето място на конкурса "Ford's Supermodel of the World".

Дебютът си на модния подиум прави по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2006, когато дефилира за Proenza Schouler и Marc Jacobs.

През 2009 година Шанел подписва 3-годишен договор с Victoria's Secret, а през 2010 година се присъединява към ангелското войнство от сексапилни модели.
 
Тя е само на 20 години, а вече е сред най-популярните имена в модния свят. Разбира се, не липсват интересни факти около личността ѝ. Малко хора знаят например, че чернокожата красавица има татуировка в задната част на врата си, която представлява закачалка за дрехи, под която е написано името ѝ.

Друг интересен факт е, че е посветила стена в апартамента си на нея самата. Там е закачила снимки в рамки на всички корици, на които е позирала до момента. Със сигурност, ако продължи тази практика, ще ѝ се наложи да освободи още голям брой стени в жилището си.

Шанел притежава малко бяло кученце, което се казва Louis Dior, чието име, също като на стопанката му, въплъщава две модни величия. Интересно е обаче, че всъщност е кръстено на Джон Галиано. Логиката за нас остава неизвестна.

37 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 08.11.2011|17:24
Наистина е много красива, толкова изящна и фина жена. Като живо украшение.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay