Вкусен летен десерт: Диня, покрита с шоколад

Чрез смесването на кокосово масло с разтопен шоколад, вие всъщност правите магическа шоколадова обвивка.

Необходими продукти:

1 малка диня без семки, нарязана на триъгълни парчета

2 с. л. кокосово масло

1 ч. шоколад

кокосови стърготини, за поръсване

Начин на приготвяне:

Сложете хартия за печене в една тава. Наредете парчетата диня и сложете във фризера за 1 час или в хладилника за 1 нощ.

Разтопете шоколада и добавете в него кокосовото масло.

Потопете всяко от парчетата в шоколада и поръсете с кокосови стърготини.

Сервирайте веднага.

Добър апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти