"Домът на дракона" се завръща със сезон 2 през 2024г.

Предисторията на "Игра на тронове", "Домът на дракона", е един от най-нашумелите сериали след "Игра на тронове". HBO официално подновява сериала за втори сезон.

"Игра на тронове" е голям бизнес, не само обикновено телевизионно шоу, а и възможност за огромна мрежа от продукти. Има много материал от "Огън и кръв", книгата на Джордж Р. Р. Мартин, която вдъхновява поредицата, и изглежда, че много скоро ще можем да се насладим на още от тези истории.

"Ние сме повече от горди от това, което целият екип на "Домът на дракона" постигна със сезон първи", каза Франческа Орси, вицепрезидент и отговаряща за разработването и надзора на продукцията на оригинални драматични сериали на HBO. "Нашият феноменален актьорски състав и екип се заеха с огромно предизвикателство и надминаха всички очаквания, предоставяйки шоу, което вече се е утвърдило като задължително за гледане. Огромни благодарности на [създател и изпълнителен продуцент Джордж Р.Р. Мартин; съсъздател, изпълнителен продуцент и шоурънър Райън Кондал; и шоурънър и режисьор Мигел Сапочник] за това, че ни въведоха в това пътешествие. Не можем да бъдем по-развълнувани, че продължаваме сагата със сезон втори."

Подробностите около втория сезон все още не са обявени. Главният изпълнителен директор на HBO Max Content Кейси Блойс обаче потвърди пред Variety през февруари, че някъде през 2024 г. "е добро предположение" за това кога "Домът на дракона" ще се завърне, въпреки че не разкри точна премиерна дата.

"Моята философия е, че добрият сценарий е приоритет номер едно", каза той пред изданието. "Не го правя въз основа на желанието да имам по един или по два сезона на година. Искам да го направя качествено."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay