"Живей за момента!", каза Джъстин

Странно и забавно интервю с певеца и вече доказал се актьор

Разглеждаме последните снимки на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл и забелязваме нещо сходно помежду им - блясъкът в очите на певеца актьор. Господин Тимбърлейк изглежда лудо влюбен и това си личи най-вече по пламенния му поглед. Като на малко, нетърпеливо за игра, дете.

Но не за любовта между Джъстин и Джесика ще говорим сега. Ще обърнем внимание на "животът от нещата", погледнат от гледна точка на известния изпълнител, с когото светът се запозна още преди години - във времената, в които бой-бандата 'N Sync раждаше хит след хит. Същото това момче вече е пораснал 31-годишен мъж, което изглежда е от изключително значение за списание The Talks. Вижте какво питат и какво отговаря Джъстин в следващите редове с лек, забавен привкус.

Господин Тимбърлейк, усетихте ли кризата на средна възраст вече?
Кризата на средна възраст е толкова демоде. Никога не съм си мислил за нея, но мога да ви уверя, че тази година бе най-странната в живота ми. Откакто навърших 25, имам чувството, че с всяка изминала година научавам все повече за живота. Сякаш тази възраст бе повратна точка за мен.

Защо?
Стигнах до заключението, че трябва да оценям това което имам, а не да желая онова, което нямам. По този начин имам усещането, че мога да създам повече приятни спомени. Чувствам, че откакто навърших 25 и стигнах до тези изводи, съм преживял толкова много неща.

Със сигурност сте изживял много неща и преди това...
Не си спомням нищо отпреди 25-ия ми рожден ден.

В днешно време хората започват да се тревожат, че остаряват все по-рано. Някои дори започват с ботокса още на 20.
Опитвам се да си представя какво е да имаш ботокс на 25.

Чуваме, че е нормално в Холивуд?
Така е. Според мен хората се подлагат на тези процедури, за да не го направят по-късно, когато ще бъде очевидно и неприятно. Сякаш се опитват да скрият, че вбъдеще ще се подложат на пластична операция.

За някои хора явно е толкова нормално, като миенето на зъбите.
Устна хигиена... мисля, че е различно.

Може би има връзка със стремежа към безсмъртие. Колко е важно за вас да оставите вечна следа с работата си?
Смятам, че единственият начин да постигнеш нещо подобно, е да уцелиш правилния момент. Не си седиш и не се надяваш това, което правиш, да е вечно. Трябва да си честен със себе си. Не мисля, че трябва да се тревожиш какво ще се случи с нещо, след като те няма. Нека всичко се случи от самосебе си.

Как стигнахте до този извод?
Постоянните концерти и турнета имат връзка със създаването на незабравими моменти. Правенето на музика също е част от това да оценяваш момента, което за мен означава да не анализираш настоящето, а просто да чувстваш. Същото нещо се случва и с актьорите. Просто знаеш как си се чувствал, когато си бил в роля.

Каква е причината повечето хора да не се харесват на екрана?
Когато се гледат, актьорите често се критикуват. За мен киното е изкуство като никое друго. Осъждано е, критикувано е, оценявано е. Въпросът е колко упорит можеш да бъдеш като актьор. А колко истинска може да е музиката ти? Аз лично не знам... Моят последен албум не е никак истински.

И това не ви притеснява?
Нямам това предвид, просто не мога да се сравнявам с някои брилянтни музиканти, като Джон Ленън, например.

Изглежда Джъстин е достигнал до етап в живота, през които няма как да не си зададе някои житейски въпроси. Припомняме, че в момента той и годеницата му Джесика подготвят голямо сватбено празненство. Ние им пожелаваме лек брачен живот, въпреки че едва ли ще прочетат пожеланията ни.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 12.12.2012|11:26
Да, много приятна и свежа романтична комедия. Трябва по-често да снимат такива филми
8
Не е посочен 26.06.2012|17:46
Ама нали знаеш че нямаш шанс с него, още по-малко сега когато е на път да се ожени за Джесика Бийл
7
Не е посочен 26.06.2012|17:45
Голям пич се оказа Джъстин Тимбърлейк. Много ми хареса филма с него и Мила Кунис "По приятелски". Много свежарско беше
6
Не е посочен 25.06.2012|20:59
Отначало имах съмнения относно актьорските заложби на Джъстин, но като му изгледах няколко филма , се изненадах много приятно. Човек е отличен шоумен и страхотен актьор.
5
Не е посочен 25.06.2012|20:58
Хем, хубав, че и умен се оказа и здраво стъпил на земята. Браво, Тимбърлейк. Пожелавам им много щастие с Джесика, радвам се че ще се женят.
4
Не е посочен 25.06.2012|20:56
Правилно след навършване на 25-тата година лека-0полека всички влизаме в преиод на пробуждане и навлизане в зрелостта.
3
Не е посочен 25.06.2012|20:55
Много го харесвам Джъстин, още от малка :) Но сега като порасна и възмъжа е направо неустоим.
2
Не е посочен 25.06.2012|12:24
При всеки идва момента да прозре житейскта истина! За едни идва по-рано прозрението,за други по-късно,а при трети изобщо никога не идва.Похвално е,че при него е дошло навреме за мъж!
1
Не е посочен 25.06.2012|10:51
"Смятам, че единственият начин да постигнеш нещо подобно, е да уцелиш правилния момент. Не си седиш и не се надяваш това, което правиш, да е вечно. Трябва да си честен със себе си. Не мисля, че трябва да се тревожиш какво ще се случи с нещо, след като те няма. Нека всичко се случи от самосебе си. " Това много ми хареса !! Напълно съм съгласна! Както и с твърдението, че на 25 вече наиситна започваш да осъзнаваш къде се намираш:))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay