"Котешки поглед" и големи бижута през 2011 година

Аксесоари пролет/лято 2011

Със започването на всяка нова година възникват най-различни въпроси относно мода и тенденции. Един от най-вълнуващите и често срещани е: какви ще са актуалните аксесоари, които ще красят гладните за мода жени?

 

Ето някои от най-големите тенденции, които да изкушат вас и заплатата ви следващите няколко месеца:

 

Големи и ярки бижута: на много жени им се иска да прибавят малко цвят и увереност в гардероба си, но повечето от тях обикновено изпадат в модна рутина, криейки се зад скучни рокли и сиви цветове.

 

Големите и ярки бижута са перфектният начин да добавите малко персоналност и жизненост на стила си, без да се налага задължително да подменяте целия си гардероб.

 

Тънки коланчета: те се завръщат. Коланите винаги са на мода, а стиловете се менят постоянно. Тази година тънките и нежни коланчета трябва да са неизменна част от тоалетите ви.

 

Тези елегантни аксесоари са характерна черта на подиумите тази година, забелязвани редовно в колекциите пролет/лято 2011г.

 

Изборът ще е голям, но ако искате да сте на гребена на вълната – изберете кожен колан в кафяво или черно.

 

Чанта-колан: да, колкото и странно да звучи това модно отклонение бе модерно преди години, но в неонови цветове, които слава богу зарязва тази година за по-класически – кожени в черно и кафяво.

 

Идеалното място да носим чантата-колан е малко над талията, за да не изглежда аксесоарът прекалено функционален.

 

Котешки поглед: а иначе казано ретро очила. Много гореща тенденция за пролет/лято 2011 са очилата с форма котешки поглед. Винтидж формата е чудесно допълнение към ретро-лятна и ефирна рокля и направо крещи "блясъка на 60-те".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay