Гущерови се покриха след скандала с Терзиев

Гущерови се покриха след скандала с Терзиев

След скандала между Светлана Гущерова, съпруга ѝ Християн Гущеров и бореца Кирил Терзиев, двойката реши да напусне семейния дом поради опасения, че Терзиев може да потърси отмъщение или да изпрати хора да търсят дължимите му пари. Според съобщенията сумата възлиза на над 300 000 лева.

В опит да избегнат евентуални последствия, Светлана и Християн стегнаха багажа си и се изнесоха от първоначалното си местоживеене в рамките на няколко дни. Самата Светлана призна в социалните медии, че семейството вече не обитава стария си дом и са се преместили в ново жилище.

Въпреки че двойката твърди, че се справя с трудностите, като остава заедно и се обича, мнозина поставят под въпрос способността им да изплатят дълга. Критиците твърдят, че те са просто лентяи и паразити, които се интересуват единствено от придобиването на богатство, без да желаят да положат усилия, за да го спечелят.

Междувременно Светлана публикува снимка на новия им двор, показващ добре поддържани зелени площи, дървета и детска площадка. Съпругът й Християн Гущеров също сподели емоционален пост в Instagram Stories, изразявайки любовта си към съпругата си и заявявайки, че ще преодолеят всички трудности, като останат обединени.

Като се имат предвид финансовите им затруднения и липсата на постоянен доход, вероятностите са двойката или да е под наем, или да е помолила роднина или приятел за временно настаняване, докато тече разследването.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay