"Кърменето е кръвосмешение": Мъж се разведе със съпругата си, защото тя кърми сина им

„Никога няма да мога да те гледам по същия начин“

"Кърменето е кръвосмешение": Мъж се разведе със съпругата си, защото тя кърми сина им
Canva

Съпруг предизвика разгорещена дискусия, след като заяви, че не иска да бъде повече със съпругата си заради начина, по който тя храни новородения им син. 

В екранна снимка с размяната на текстови съобщения между съпруга и съпругата, която бе повторно публикувана в X от Ask Aubry, много хора се възмутиха по повод настояването на съпруга, че е отвратен и ядосан, че жена му не се подчинила на заповедите му относно кърменето.

Той се развежда със съпругата си, защото тя е кърмила сина им, след като той изрично я помоли да не го прави.

В началото на размяната на текстови съобщения съпругът Дейвид поискал да знае дали съпругата му е кърмила сина им Уайлдър. Когато тя потвърди, че го е направила, той признал, че не знае дали иска да се прибере. Той твърди, че изпитва определени негативни чувства, свързани с идеята тя да кърми сина им и че това, че го прави така или иначе, означава, че тя не го "уважава".

"Кърменето е кръвосмешение": Мъж се разведе със съпругата си, защото тя кърми сина им

"Уважавам те", отговаря тя след обвинението му. "Просто си помислих, че можем да направим компромис с кърменето. Ако не ти харесва, може би мога просто да го направя в друга стая."

Дълбоко обезпокоителен е фактът, че тя почувствала необходимостта да направи компромис с изключително нормална и жизненоважна част от майчинството, защото това кара съпруга ѝ да се чувства неудобно и да го разстройва. Тя не трябва да жертва здравето както на себе си, така и на детето си, само за да успокои дискомфорта на съпруга си и негова собствена отговорност е да преодолее чувствата си относно кърменето.

Той отказал да приеме или да направи компромис (тя да кърми в друга стая) и вместо това признал, че е "приключил" с брака им. Той твърдял, че това тя да кърми зад гърба му не е по-добро от лъжата, а тя се опитала да го убеди, че не лъже, а само се опитва да нахрани сина им. Тя твърди, че тъй като синът им е роден рано, тя знае, че най-доброто нещо за него са всички хранителни вещества и антитела в кърмата.

"Кърменето е кръвосмешение": Мъж се разведе със съпругата си, защото тя кърми сина им

Той твърди, че няма да може да гледа жена си по същия начин, защото тя кърми.

Нейно е решението дали иска да кърми сина си и това не трябва да е нещо, което да е повод за спор между нея и съпруга ѝ. Той също не трябва да има толкова взискателно и твърдо мислене за това. Той дори я обвинил, че е "лоша съпруга", само защото тя "отнема радостта" на съпруга си, като се противопостави на заповедите му.

Той твърди, че "се радва на нейните гръди" и не му харесва, че "друг мъж" ги има. Не само, че "другият мъж" е техният новороден син, но също така сексуализира естествен и несексуален акт на отглеждане и свързване между майка и нейното дете. Фактът, че той гледа на кърменето като на акт на кръвосмешение, е изключително показателен за неговата погрешна и тревожна гледна точка. Обезсърчаващо е, че тя почувства необходимостта да компенсира и да се извини на съпруга си, когато в действителност няма за какво да съжалява.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay