„Опортюнистката“ от Тарин Фишър – лъжи и стари рани в танц на страст и омраза

Излезе първа книга от трилогията „Обичай ме с лъжи“ на бестселъровата авторка Тарин Фишър – главозамайваща плетеница от лъжи, стари рани и изпепеляваща страст.

„Опортюнистката“ от Тарин Фишър – лъжи и стари рани в танц на страст и омраза

По книжарниците можете да намерите "Опортюнистката" на Тарин Фишър – първа книга от бестселъровата трилогия "Обичай ме с лъжи".

Лошата слава на Оливия се простира навред. Тя е готова да се възползва от всяка ситуация, да лъже, мами и манипулира, за да постигне целите си, без значение кого ще трябва да прегази по пътя. Оливия никога не поглежда назад, не се разкайва за нищо. Освен за едно – бурната ѝ връзка с Кейлъб, завършила в огън и жупел преди три години.

И това е нещо, което тя не може да забрави дори и за миг. Кейлъб е различен от всички останали. Винаги е бил нейна слабост. Той я е научил за истинското значение на любовта, а в отговор тя го е наранила повече от всеки друг.

Но когато Оливия се сблъсква с него случайно на улицата, той няма спомен коя е тя. Тежка катастрофа го е оставила с амнезия.

Кейлъб не помни нищо – нито връзката им, нито нея самата... нито всички начини, по които го е наранила. Дали това не е шансът, който е чакала? Шансът да спечели обратно мъжа на живота си.

Това е възможността, за която Оливия е мечтала всеки миг през трите години, прекарани далеч от него – единственият шанс да намери щастието отново. Тя ще започне на чисто. Ще накара Кейлъб да си спомни за нея – не това, което му е причинила, а това, което е чувствал към нея.

Но времената са различни. Кейлъб е сгоден. И годеницата му няма никакво намерение да допусне Оливия да разруши живота, който те са построили заедно. Каквото и да ѝ коства това. Кое ще надделее – старата страст или новите планове? Забравените спомени или обещанията за бъдещето?

Любовта е бойно поле, а залогът оправдава всички цели. Кейлъб е всичко, което Оливия някога е искала. Само едно е ясно – измамите и лъжите могат да ѝ подарят света... а могат и да я разрушат окончателно.

"Опортюнистката" е първа книга от трилогията "Обичай ме с лъжи" на световния феномен Тарин Фишър. Изпълнена с главозамайващи обрати и изпепеляваща страст, "Опортюнистката" ни запознава с трима герои, които не знаят значението на думата невинност... но безотказно печелят сърцата на читателите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay