„Половината живот изглеждах един, другата половина ще съм друг": Геро за своята шокираща трансформация

„Половината живот изглеждах един, другата половина ще съм друг": Геро за своята шокираща трансформация

"Аз не съм Геро, аз съм неговият секретар… Може и двойник", шегува се актьорът Герасим Георгиев за новия си външен вид, пише Минаха години.

Известният комик се появи на екрана миналата седмица с драматична трансформация, която изненада феновете му. От едрия си, добродушен външен вид нямаше и следа, заменен от стройно, атлетично тяло. Промяната не беше направена от суета, а по здравословни причини.

"Половината живот изглеждах един, другата половина ще съм друг. Досега играех Санчо Панса, Швейк, все такива. Сега викам – дайте ми малко любовници, красавци да изиграем", шегува се актьорът.  

Герасим Георгиев обясни, че тялото ни дава знаци, когато сме пренебрегнали грижата за себе си. Той е страдал от наднормено тегло, високо кръвно налягане и диабет, които са довели до решението му да предприеме необходимите стъпки към подобряване на здравето си. Той избра бариатрична операция, която значително намали телесното му тегло.

Освен загубата на тегло, новата прическа на актьора също допринася за неговата пълна трансформация. Той разкри, че тази промяна е по изискване на режисьорката Зорница София, с която в момента работи върху нов проект. Въпреки че не пожела да разкрие заглавието на филма, възможно е това да е дългоочакваното продължение на "Под прикритие".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay