„Сделката“ от Ел Кенеди –залозите в любовта са високи

По книжарниците излезе „Сделката“от Ел Кенеди – първа книга от бестселъровата колежанска романтична поредица „Off-Campus“.

„Сделката“ от Ел Кенеди –залозите в любовта са високи

По книжарниците можете да намерите "Сделката" от Ел Кенеди – колежански романс, който изправя капитана на отбора по хокей на пътя на срамежлива студентка по музика. Когато залозите са високи, всичко може да се случи.

Запознайте се с Хана. Тиха, умна, първа по успех в класа си. Тя преследва целите си без капка съмнение и е планирала всеки аспект от живота си до съвършенство. Освен когато се отнася до срещи или секс. Изкуството на съблазняването ѝ е толкова присъщо, колкото шумните купони, тоест никак.

Но има един проблем. Проблем, наречен Джъстин Кол – звездата на випуска с изваяните черти на гръцки бог. Целият ѝ стомах се преобръща в негово присъствие, а той дори не знае, че тя съществува. Ако Хана иска той да ѝ обърне внимание, ще ѝ се наложи да излезе много извън зоната си на комфорт – да направи неща, от които съзнателно е бягала от години, откакто сериозна травма от миналото изтръгва живота ѝ извън релси.

„Сделката“ от Ел Кенеди –залозите в любовта са високи

И шансът може би се е появил пред нея под формата на наглия, нахакан капитан на отбора по хокей. Гарет твърди, че може да ѝ помогне да спечели сърцето на Джъстин. Ниските му оценки заплашват да го изхвърлят от отбора, а хокеят е целият му живот. С уроците на Хана той ще успее да изкласи срока и да продължи мечтата си да стане професионален спортист.И ако за да получи помощта ѝ, трябва да ѝ помогне да се направи на интересна пред Джъстин, така да бъде.

Е, тя може и да го дразни със сарказма си, а той – да ѝ се качва на главата с нахаканото си поведение, но като цяло сделката няма как да бъде по-добра. Може би обаче отличничката има повече общо с безочливия плейбой, отколкото и двамата са осъзнавали.

Но защо би ѝ пукало за него? Гарет е далеч от романтичния интелектуалец, който е неин типаж. Защо него би го било грижа за нея? Тихата срамежливка, която никога не би свикнала с шумните партита и неговия начин на живот?

Една случайна необмислена целувка заплашва да разклати крехкия баланс... и да отведе и двамата в посока, която не са си и представяли.

Бестселъровата авторка на романтични истории, любима на читатели от цял свят, Ел Кенеди за пръв път се появява на български език. "Сделката" е първа книга от трилогията "Off-Campus", където всеки роман разказва самостоятелна история по коридорите на университета "Брайър".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay