„Сексът и градът 2“ фаворит за „Златна малинка“

Кари и компания ще хапват малинки

„Сексът и градът 2“ фаворит за „Златна малинка“

Холивудските продукции "Сексът и градът 2", "Запознай се с малките" и "Здрач: Затъмнение" ще водят ожесточена борба за тазгодишните награди "Златна малинка", съобщиха медиите отвъд Океана.

 

Тези три заглавия вероятно ще вземат повечето отличия за провал, но номинирани за "Златна малинка" са още 9 продукции. Повечето от тях вече са "ощастливили" и българските екрани: "Отстреляй бившата", "Сблъсъкът на титаните", "Убийци", "Последният повелител на въздуха", "Дърти хлапета".

 

Церемонията по връчването на наградите ще бъде проведена на 24 януари, когато се очаква да бъде отличен и "Бурлеска". Филмът на Кристина Агилера и Шер е номиниран в шест категории, включително "Най-лош сценарий", "Най-лош режисьор" и "Най-лоша актриса".

 

Очаква се близо 4 награди да грабне и Джесика Алба, която навярно ще получи приза "Най-лоша поддържаща актриса" за участията й в продукциите "Убиецът в мен" и "Мачете".

 

Тази година в конкурса за глупости във филмовата индустрия е въведена нова категория - за най лош филм във формат 3D, където конкуренцията за "Златна марлинка" също ще е ожесточена. Една от номинациите със сигурност ще е "Заразно зло: Живот след смъртта".

Преди година "Трансформърс 2: Отмъщението" бе обявен за най-лошия филм на 2009-а.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay