10 знака, които показват, че сте сама прекалено дълго време

Време Ви е може би за мъж

10 знака, които показват, че сте сама прекалено дълго време

Всяка жена има нужда от време след последната раздяла. Ние, жените, сме по-чувствителни и се привързваме повече, затова ни е трудно да пристъпим към някой друг веднага след края на връзката. Понякога тези наши "бягства" от света на мъжете са прекалено дълги. Инерцията ни повлича и ние дори не се сещаме кое е онова нещо, което липсва в живота ни. А, вярно, не сме имали мъж отдавна. И какво? Ето по какво си личи.

1. Едната половина от леглото ви е заета с всезъможни неща - книги, списания, лаптоп.. само не и мъж!

2. Сигурни сте, че щастливите двойки имат тайна, която  не казват на никого.

3. Хапвате някакви дребни неща набързо. Липсват споделените вечери с обилна и питателна храна.

4. Ако някой мъж Ви загледа твърде дълго, си мислите, че сте се изцапала, или имате нещо между зъбите например.. не можете дори да предположите, че Ви е харесал.

5. Дори баба Ви не Ви пита дали имате някой в живота си - Близките и роднините Ви дотолкова са свикнали да Ви виждат сама, че дори не им идва наум, че може да сте си хванали някого.

6. Предпочитате вечер да легнете и да се наспите, отколкото да ходите по купони. Те са изтощителни, там има много алкохол и .. от онези опасни индивиди - мъжете. Не, по-добре да останете в леглото!

7. Секс? Какво пък беше това? Това занимание вече не Ви изкушава. Напротив, възглавницата и леглото са много по-притегателни за Вас.

8. Навсякъде двойки - прегърнати, целуващи се, натискащи се... От това Ви става едно блудкаво и Ви се повръща.

9. Изведнъж Ви се появява гениалната идея, че ще си вземете куче или коте, което ще запълни празнината на мъж. По-добре да се грижете за четириного - то поне е благодарно, не като онази гад - бившия!

10. Предпочитате да ходите на екскурзии с непознати, защото всички Ваши приятели са щастливо обвързани, а това е толкова влудяващо.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay