10 неща, които жените мразят в мъжете

10 неща, които жените мразят в мъжете
pixabay

1. Ще дадем първо място на чувствата – или по-скоро на очевидната неспособност на мъжа да изрази чувствата си и да говори за тях с жена. Жените обичат да споделят и са известни с това, че изразяват мнението си и разкриват чувствата си. Имайте предвид; да не говориш за чувства е много различно от това да контролираш чувствата си. Проблеми възникват, когато не можете да видите тънката линия, която разделя двете.

2. Абсолютно благородно е да искаш да защитиш жена си и да я накараш да се чувства в безопасност. Това е почти задължение на всеки мъж. Въпреки това, вашата жена определено няма да хареса, ако се превърнете от защитник в диктатор спрямо нея. Не се опитвайте да контролирате определени аспекти от нейния живот. Всъщност може да я задушите по този начин.

3. Въпреки че "жената, която псува" вече не е мит, тя определено няма да одобри, ако всяка четвърта или пета дума, която произнасяте, е ругатня. Има някои мъже, които просто не могат да изразят себе си, без да се налага да прибягват до псувни. Една дума тук и там е ок, когато сте разстроени; просто не го превръщайте в норма, ако искате да сте в добрите пожелания на жената.

4. Жените обичат да се държат на ниво, а не като безпомощно момиче – но в сърцето си те винаги ще бъдат безнадеждно романтични. Няма нищо, което една жена би искала повече от партньор, който се свързва с нея емоционално и успява да я хване неподготвена с тези малки  романтични предложенияАко вие сте този човек, който смята, че романтиката е извънземна концепция, ще ви е трудно с жените!

5. Няма нужда от ракетен учен или любовен гуру, за да ви каже коя категория мъже е предпочитана от жените. Нека си го кажем; нещата стават скучни след известно време. Бъдете малко креативни и иновативни. Направете нещо неочаквано и се уверете, че й казвате, че тя е единствената причина да сте направили нещо ново и да положите допълнителни усилия, за да го направите специално.

6. Въпреки че сме изминали дълъг път от дните на пещерния човек до днешните сложни същества, някои хора се заемат да напомнят на света за ранния човек и неговите навици. Неадекватното поддържане, носенето на дрехи, които изглеждат от векове, разрошената коса и т.н. няма да ви спечелят никакви точки пред нежния пол. Харесват мъжете си добре възпитани и представителни.

7. Това е нещо, което искате да избегнете на всяка цена. Всички знаем кой печели така или иначе. Не превръщайте всеки разговор или дискусия в спор. Проявете търпение и разбиране. Това води до следващата точка...

8. Неприятности ви сполетяват, ако оставите ума си да се отклони по време на разговор и сте пропуснали това, което тя казва. Мъжете, често са обвинявани, че не обръщат внимание, когато една жена говори. Класически пример е вербалният списък за пазаруване на хранителни стоки. Създайте си навик, насилствено, ако е необходимо, да слушате. Поне се преструвай, за бога.

9. Жените обичат да тестват мъжете, като наблюдават как общуват с приятелките им. Това е трудно балансиране, повярвайте ми. От една страна трябва да изглеждате приятелски настроени, чаровни и симпатични на нейните приятелки. В същото време обърнете малко повече внимание от необходимото и ще бъдете обвинени, че сте флиртаджия! Стъпвайте внимателно!

10. Въпреки че всяка жена обича факта, че мъжът й цени тялото й, ще трябва да я гледате в очите, когато говорите. Да бъдеш малко джентълмен никога не наранява никого. Също така, дръжте тези очи далеч от други жени, освен ако не търсите повод за скандал.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay