10 неща, които мъжете искат в леглото

Мъжът, който желае в леглото да се прилагат акробатични техники в комбинация с кожени колани, е рядкост. Разбира се, и тези мъже съществуват. Но истината е, че повечето момчета са малко по-предсказуеми в очакванията си.

10 неща, които мъжете искат в леглото

Те просто искат сексуален живот, който е малко горещ, малко сладникав и понякога изненадващ. Достатъчно е, нали? Разбира се, че е. За да превърнете спалнята в сексуално убежище, ето ви списък на нещата, за които мъжете копнеят.

Да видят, че поемате инициативата. Мъжете са щастливи, когато правят първата стъпка. Но е толкова по-привлекателно за тях да знаят, че вие изгаряте от желание да ги имате. Така че, момичета, нужно е да им покажете, че ги харесвате.

Секси бельо. Може и да не вярвате, но мъжете забелязват секси бельото и оценяват, че го носите, за да ги разгорещите допълнително. Може да ви се струва, че му хвърлят бегъл поглед, когато ви разсъбличат, но грешите. Обръщат му доста голямо внимание.

Предиграта. Не се заблуждавайте, че постоянно възбудените мъже, които виждате във филмите, са реалност. Истината е, че подобно на жените и мъжете си падат по ласките преди секса. Добрият секс позволява и двете.

Спонтанността. Не е възможно една двойка да не попадне в руслото на битовото. Така че не се тревожете да опитвате нещо ново. Секс преди работа, секс без проникване, секс в дневната на масичката за кафе…

Мръсните разговори. Пиперливите думи, излезли от вашата уста, биха възбудили бързо-бързо партньора ви. Можете да включите и няколко въздишки, за да разбере той, че е на прав път.

Да чува името си. Нито един мъж не остава равнодушен към това да чува името си. Използвайте това като ваше предимство.

Безопасността. Освен ако сте в дълга връзка, вземате противозачатъчни и двамата сте се тествали за болести и инфекции, предавани по полов път, презервативът трябва да е ваш приятел. Обикновено мъжете са тези, които се грижат да се сдобият с предпазното средство. Но ако са забравили да отидат до аптеката? Бихте направили много добро впечатление на партньора си, ако му подадете кондом. Това показва, че сте отдадени на сексуалните си отношения.

Бъдете отворени към разговори за нови пози. Може да не се стигне до осъществяването им, но мъжете биха оценили, че сте готови да ги коментирате.

Чувството за хумор. Понякога нещата могат да не се развият по най-добрия начин, но ако се засмеете заедно с него на някоя шега, веднага ще усетите разликата.

Да ви накарат да свършите. Мъжете знаят, че не всичко в секса се върти около тях. Така че, бъдете добри, кажете им какво ви харесва.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay