10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

Крис Хемсуърт беше обявен за най-сексапилния мъж, а представянето му като Тор в различните филми на Marvel омагьоса публиката. Целият свят го обожава и има защо. Ето 11 причини за това:

1. Той е романтичен

Крис Хемсуърт и съпругата му са перфектната двойка. Любовната им история започва с телефонни разговори, след като агент на таланти ги запознава. 3 месеца по-късно през 2010 г. те сключиха брак. 

Плажът Уайтхейвън е една от любимите му романтични дестинации. Според него няма друго такова място. Но до там може да се стигне само с лодка или с хелокоптер. И така, един хубав ден той отлита, заедно с жена си там, с хеликоптер. С бутилка шампанско, разбира се!

2. Той е безгрижен

10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

Неговият чар и чувство за хумор са изключителни. По време на изявата си в Saturday Night Live той изпълни танц, който накара публиката да се търкаля по пода от смях. В друга телевизионна изява в The Tonight Show с участието на Джими Фалън, той започна битка с водно оръдие с домакина. Тези действия показват колко безгрижен е той и че знае как да се радва на живота.

3. Погледът му е омагьосващ

Образът му на гръцки бог е хипнотизиращ и може да накара всяка жена да се влюби. Нищо чудно, че той бе обявен за "Най-секси мъжът" през 2014 г. от списание People. Но на въпроса какво смята за най-секси, той отговоря без да се замисли- "Жена ми."

4. Той също има златно сърце

Баща му Крейг е социален работник, така че е естествено, че той също е силно чувствителен към въпросите, касаещи децата. Повече от 10 години той и брат му подкрепят Австралийската фондация за детство (ACF), организация, която се застъпва и подкрепя деца, травмирани от насилие, пренебрегване и работи за предотвратяване на тези неща.

5. Ако съществува перфектен съпруг, това е той

10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

Той се грижи за децата си, ходи по магазините, води жена си на изненадващи пикници на живописни места и най-вече обича цялото си семейство. И той има тази невероятна връзка не само със съпругата си, но и с родителите и братята си.

6. Той също е перфектен татко

10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

Ако погледнете всички снимки на него и децата му, лесно можете да разберете, че той е супер грижовен. Това, че е един от най-високоплатените актьори в Холивуд и остави блясъка на живота в Холивуд, за да премести семейството си на място, където могат да имат нормален живот, говори само по себе си.

7. Крис Хемсуърт е чудесен приятел

За някой, който е майстор в поддържането на невероятни отношения, не е чудно, че той има и много близки приятели. Като Мат Деймън, например.

8. Той е здраво стъпил на земята

10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

Често може да бъде видян свободно да си контактува с феновете си по време на паузите на снимките. Снимката му с феновете му в Индия дори стана вирусна в интернет. 

9. Той е привърженик на защитата на правата на жените и опазването на околната среда

10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

Той е гласен привърженик на опазването на околната среда, особено опазването на океаните от пластмасови отпадъци. Това е естествено, тъй като той е прекарал голяма част от живота си около океана. Като запален сърфист обяснява мотивите си, казвайки: "Искам да вдъхновя хората да намерят решение и да защитят Световния океан, за да могат бъдещите поколения да му се радват, както и аз."

10. Обича животните

10 причини, поради които целият свят обожава Крис Хемсуърт

Той прекара значителна част от детството си в Австралия, където процъфтява любовта му към дивата природа. Веднъж той каза: "...вероятно най-ярките ми спомени са с крокодили и биволи." Така че, естествено е, че той обича животни и обича да си прави селфи с тях.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay