10 типа жени, с които мъжете се срещат, преди да срещнат единствената

10 типа жени, с които мъжете се срещат, преди да срещнат единствената

Пътят на един мъж към "единствената" е дълъг и обикновено включва няколко типа жени. Саманта Родман, психолог, разделя жените на различни типове. Ще ви представим 10 типа жени, с които мъжете се срещат, докато търсят своята половинка. Ето с какви жени се е срещал вашия мъж, преди да разбере, че вие сте единствената:

1. Момичето на татко

Тези момичета не са готови да пуснат втори човек в живота си и да му отдават достатъчно внимание. Независимо от възрастта, тези жени винаги търсят баща си за всичко. Те се обаждат на баща си, без значение от какво имат нужда- помощ, съвет и т.н. 

В тази ситуация, каквото и да направи един мъж няма да има ефект. Тези жени не могат да допуснат, че някой мъж ще бъде по-добър от баща им. 

2. Парти анимал

Тези жени винаги знаят къде е партито и кой е най-добрият клуб. Ако един мъж иска да бъде с такава жена, ще трябва да свикне с този начин на живот. В противен случай, връзката не се получава. 

Скуката с този тип жени е нещо непознато. Но ако мъжът иска да прекара спокойна вечер у дома с приятелката си, това едва ли ще се получи.

3. Добра студентка

Може да се проведе наистина дълъг и интересен разговор с този тип момичета. Но само ако те намерят време за това, защото обикновено са абсолютно отдадени на обучението си. За този тип жени самоусъвършенстването е главна цел и връзките с мъже са на втори план винаги.

4. Госпожица Ревност

Ревността е нещо нормално, но винаги трябва да бъде в границите на нормалното. Има едни жени, които винаги търсят за какво да се хванат и да направят скандал. Тези жени се страхуват, че техният мъж ще прояви интерес към друга и те ще останат сами. Връзката с такъв тип жена е почти невъзможна. 

5. Фенка на клюките

Тези жени обичат да говорят много и обикновено, за да кажат нещо пикантно за друг човек. Те не са злонамерени, просто обичат да обсъждат живота на другите хора. 

6. Момиче, което ще се хареса на майката 

Мъжете обикновено се чувстват много комфортно с този тип жени, дори са склонни да вярват, че тази жена е единствената. И всичко е страхотно, докато тя не се срещне с майката. Обикновено мъжете имат чувството, че жената до тях има връзка с майка им, а не със самите тях.

7. "Загрижена" е второто й име

Умерено загрижена е като умерено ревнива- съвсем нормално и дори приятно. Но когато една жена се тревожи за всичко, това може да бъде наистина дразнещо. Тези жени се обаждат на половинката си по 100 пъти на ден, за да проверят дали всичко е наред. И тук не става въпрос за ревност, а за притеснение. Мъжете се чувстват твърде контролирани с този тип жени.

8. Драма Куйн

Тези жени са толкова емоционални! А връзката с тях никога не е лесна. Тези жени създават драма от всичко, дори нищо да не се е случило. За двойките, в които участва този тип жена, е нормално да се събират и разделят хиляди пъти. 

9. Приказни момичета

Тези момичета са модерни, стилни и знаят всичко за модата. Те знаят кои дрехи да носят, за да привлекат вниманието на другите и те са тези, които винаги изглеждат перфектно. Обикновено, тези жени имат силното желание да контролират стила на мъжа до себе си. А кой мъж би искал любимата му тениска да бъде изхвърлена?!

10. Кралица на красотата

Тези жени изглеждат невероятно и събират погледите. Понякога дори самият мъж се чуди защо го е избрала. Красотата е важна, но скоро мъжете осъзнават, че няма за какво да говорят с тези жени...

Единствената

Всички мъже са различни и съответно "Единствената" за тях е различна. Възможно е "Единствената" да е някой от тези типове момичета, които изброихме. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay