3 бюти тренда, които попадат в радара за 2023 г.

3 бюти тренда, които попадат в радара за 2023 г.

Новата година налага нови трендове за красота и това ни кара да опитваме все по-интересни неща. И, разбира се, трябваше да разберем кои видове козметика ще излязат на преден план, докато преминаваме към нова ера на красотата. От преминаване от прекалено изразени вежди към лек хайлайтър за тяло към визията на "голата кожа" и подхода "по-малкото е повече", ето някои тенденции, които да прегърнете още сега.

Грим "гола кожа"

Не, това не е популярният тренд "грим без грим". През новата година преминаваме на ново ниво - ще бъдем голи, но само по отношение на лицето. Ключът към постигането на тази красива визия е да дадете приоритет на добрият вид на кожата си с подхранващи съставки и последователна рутинна грижа за кожата. Също така всичко е свързано с използването на фон дьо тен с леко до средно покритие и "лека ръка", за да може кожата ви наистина да заблести.

Естествени вежди

За щастие, обръснатите вежди на Doja Cat няма да се превърнат в тренд през 2023 г. И по-добре! Те се отдалечават дори и от изключително популярното омбре към по-меки и прави вежди. Този трик повдига лицето и зоната около очите.

Хайлайтър за тяло

Оказва се, че търсенията за хайлайтър за тяло са нараснали с 32,4% тази година. Тази тенденция е идеалният начин да добавите блясък към скучната кожа през зимните месеци. Ние пък си представяме блестяща, златна кожа през лятото. Лицето пък ще остане естествено с лек фон дьо тен.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay