3 изненадващо фалшиви мита за женското тяло по време на секс

Да разберем истината

3 изненадващо фалшиви мита за женското тяло по време на секс

Женското тяло е абсолютно завладяващо - особено когато става въпрос за репродуктивната система. Знаете ли, че вагините и акулите съдържат едно и също естествено смазващо вещество? Време е да научим някои интересни факти за нашето сексуално здраве и да разкрием някои митове, които ще ви изненадат.

Мит 1: Жените не са способни да се еякулират, колкото мъжете.

Е, на първо място, хората, които имат клитор и вагина, имат способността да еякулират, както и всички хора, които имат пенис и скротум, което е съвсем нормално, защото телата ни са по-сходни, отколкото са различни.

Изненадващо, количеството, което вагината отделя, може да варира от 1/8 чаена лъжичка до една чаша. Ако сте от първия тип хора, може би дори не знаете, че еякулирате и затова приемате, че тялото ви не е способно да еякулира.

Мит 2: Женската еякулация намалява триенето по време на секс.

Докато можем да предположим, че женската еякулация ще бъде страхотно смазочно вещество по време на полов акт, то всъщност може да предизвика триене. "Изведнъж забелязвате, че сте наистина мокри, но вече не сте хлъзгави". "И тъй като еякулацията има текстура като вода и какво прави водата, ако някога сте се опитвали да правите секс в банята?" Има триене. Когато вагината ви еякулира, тя може да измие естествените или добавените смазочни материали. Така че, ако имате по-малко плъзгане по средата на секса, но забележите, че не сте сухи, това може да е добър признак за еякулация.

Мит 3: Вагиналните оргазми и клиторните оргазми са съвсем различни

Тези два оргазма се третират като отделни неща. Всъщност те са много по-свързани, отколкото си мислим. Преди да се притеснявате, че нещо не е наред с вас, разберете, че около 70% от жените не са в състояние да постигнат оргазъм само чрез проникване. Сексът като цяло включва цялата система, а не само стимулирането в определени области.


Клитора не е просто като малко копче, което е от външната страна на тялото. То се простира в тялото и се разделя на два малки клетъчни крака, които минават от двете страни на влагалището. Така че, когато имате вагинално проникване, получавате непряка клиторна стимулация. Някои от изследователите смятат, че причината, поради която някои хора могат да имат оргазми чрез вагинално стимулиране, е, че външната част на техния клитор е по-близо до отварянето на влагалището и получава повече стимулация.+

 

Когато някой има оргазъм само от вагинално проникване, не означава, че пенисът на партньора му е магически или това е магия. "Може да се каже как тялото им е структурирано и каква степен на стимулиране им е необходима, за да получат оргазъм, което е супер полезна информация".


Телата на всички са различни. Ако имате нужда от повече клиторно стимулиране, включете секс играчки.



Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay