4 златни правила за изискан външен вид

Как да изглеждаме винаги страхотно

4 златни правила за изискан външен вид

За нас, дамите, е важно да направим добро впечатление в обществото. Разбира се, маниерите ни, начинът ни на поведение и изказване и най-вече това, което казваме, е много важен, но е всеизвестно, че навсякъде посрещат по дрехите. Затова на нас не ни остава избор, освен винаги да изглеждаме стилно и безупречно. Има няколко лесни трика, с които да постигнем това. 

1. Заложете на класиката!  - Класическите рокли, бижута, аксесоари.. винаги ще са на мода. Също така, ако имате дрехи от няколко години, които изглеждат все още добре, материята не е мръднала, не се е разпънала от прането, то нищо не ви пречи да си стъкмите един чуден тоалет. Не се чувствайте задължени да си купувате постоянно всички новоизлезли на пазара дрехи, защото това ще бъде доста непосилно за бюджета ви. Тайната е да съчетавате по подходящия начин старите дрехи, като с едно ново бижу сложите акцент върху него.

2.Опитайте се да съчетаете различни дрехи. Развинтете въображението си!Подберете подходящата блуза за съответната пола. Гледайте да са близки цветове, или пък заложете на контраста, ако обичате по-цветните неща.Също така е необходимо да се съобразите дали ще излизате с приятеля си, или отивате на делова среща.

3. Удобни блузи за панталони - Трябва да имате най-малко три блузи, с които да съчетаете къси панталонки, дълги панталони и спортна пола.  Добре е да имате някакво съотношение в гардероба си. Например: 50% неутрални дрехи, които можете да съчетаете с всичко, 30% за разйета, флорални мотиви и 20% за цветове, които са наистина актуални в момента.

4.Стимулирайте креативността си  - бъдете смели и дръзки!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay