5 знака, че сте в перфектна връзка

Ако се чудите дали мъжът до вас е “единственият”, този кратък списък ще ви помогне да разберете

5 знака, че сте в перфектна връзка

Ние, jenite, притежаваме уникалната способност да говорим за любов с часове. Когато става дума за намирането на онзи специален човек, който преобръща целия ни свят, действа универсалната мъдрост: "Няма как да не го познаеш, това просто се усеща.”

И въпреки че не оспорваме по никакъв начин тази теза, сигурни сме, че има дами, които се нуждаят от нещо, много по-конкретно от вътрешно чувство. Затова сме ви приготвили този кратък списък, благодарение на който ще разберете дали мъжът до вас е "единственият”.

1. Всеки знае идеално от какво се нуждае другият, за да бъде щастлив
Някои хора се чувстват обичани, когато партньорът им носи чаша кафе сутрин. Други пък се нуждаят от постоянни комплименти.

В крайна сметка, всеки човек има различни предпочитания, когато става дума за изразяване на привързаност. И точно в това се крие смисълът. Сексологът и експерт по връзки, д-р Тами Нелсън, казва: "Разбирате, че сте с правилния човек, когато двамата интуитивно "се усещате”. Вие сте готова да направите всичко, за да се почувства той щастлив, и обратното.”

2. Карате се, но го правите "продуктивно”
Конфликтът е естествена част от всяка връзка, но начинът, по който се справяте с разногласията може да каже много за вашите взаимоотношения.

Ако водите спор с цел да се наложите, то със сигурност тази любов няма да се окаже дългосрочна. Важното е във всеки скандал да се запази уважението към другия, независимо дали си крещите или тихичко обсъждате проблема.

5 знака, че сте в перфектна връзка

3. Има физическо привличане между вас
Сексуалното привличане е жизнената сила, която поддържа пламъка на всяка връзка. Когато и двамата се чувствате желани и привлекателни, това несъмнено ще ви даде по-голямо чувство на сигурност.

4. Никога не забравяте, че сте различни личности с индивидуални виждания
Всички сме чували, че "противоположностите се привличат”. Да, може и така да е, но това надали е най-добрият индикатор за вечна любов.

В една перфектна връзка партньорите трябва да са достатъчно различни, за да си бъдат интересни. В същото време, те трябва да имат сходни възприятия за важните неща в живота, като отглеждане на деца или семейни празници.

5 знака, че сте в перфектна връзка

5. Приятелите и семейството одобряват вашия партньор
Този фактор често е подценяван, но всъщност е наистина важен. Колкото и лудо влюбени да сте във вашата половинка, ако никой не одобрява връзката ви, най-вероятно нещо не е наред. Не забравяйте, че страничните наблюдатели имат по-обективен поглед!

Ако тази статия ви е харесала и искате да четете още подобни, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

42 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 23.04.2014|15:55
Аз не разбирам защо някой трябва да одобрява половинката.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay