5 причини да правите по-често анална любов

Болката означава и удоволствие

5 причини да правите по-често анална любов

Мъжете все ни карат да правим анална любов, защото това ги кара да се чувстват господари, доминират над нас и диктуват правилата, което ги възбужда и подлудява. В повечето случаи ние, жените, се дърпаме, защото не иска,ме да ни боли.. А и защо им е да влизат отзад, нали се им дали зелена светлина за официалния вход.. Но мъже, иди ги разбери.. За тях не е достатъчно да правят секс.. Той трябва да бъде и извратен, влажен, див.. Ето и 5 причини да го обичаме и ние.

Увеличава се възбудата

Границата между болка и удоволствие е тънка, но възбудата пък е голяма. Хубаво ще е не само на мъжа, но и на жената, защото понякога болката води до огромно удоволствие. 

5 причини да правите по-често анална любов

Излизате от рутината

Колкото и хубав да е един секс и колкото и да си пасват партньорите в леглото, е хубаво да се разнообразява. Ето защо влизането отзад е прекрасна алтернатива, която ще възпламени чувстватта и ще подобри сексуалния ви живот.

Това не е садо-мазо

Много жени погрешно смятат, че аналната любов може да се причисли към садо-мазото. Нищо такова! Аналният секс може да е по-груб, но в него не се използват белезници, превръзки за очи, камшици и разни други причиняващи болка атрибути. Единственото, което ще ви причини болка, но и неимоверно удоволствие, в аналната любов, е пенисът на партньора ви..

5 причини да правите по-често анална любов

Забравяте за комплексите си

Ние, жените, често имаме комплекси относно тялото и най-вече относно дупето. Мъж, пожелал да влезе отзад и да ни обладае така, е най-голямото доказателство, че дупето ни е апетитно и секси. Кой мъж би искал да гледа голямо и грозно дупе, докато прави секс!?

5 причини да правите по-често анална любов

Много повече оргазми

Да не забравяме, че това е основната цел.. с аналния секс ще достигнете до безброй оргазми.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

11 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay