6 неща, които Кейт Мидълтън никога не носи

Да бъдеш член на кралското семейство включва много неща, които трябва и не трябва, особено когато става дума за мода. Нещо толкова просто като обуване на обувките си на босо по време на събитие може да добведе до "bombastic side eye", както е модерно да се казва напоследък. А модният експерт Ерин Фицпатрик пусна TikTok, разкривайки шест неща, които Кейт Мидълтън буквално никога не носи.

1. Лак за нокти – въпреки че понякога тя нарушава това негласно правило, например на Великден, когато беше видяна да носи червено. Тук трябва да се отбележи, че това не беше официално кралско събитие.

2. Кейт също така твърди, че никога не носи чанта, когато носи маратонки. Защо ниикой не може да каже... 

3.Когато говорим за маратонки, Кейт не носи дизайнерски етикети, вместо това се придържа към марки като Superga, New Balance и Adidas. 

4. Фицпатрик посочва, че Кейт никога не е носила нито една от чантите на принцеса Даяна, въпреки че очевидно е наследила много бижута от нея.

5. И накрая, Кейт никога не носи часовник, с изключение на часовника си Cartier Ballon Bleu и никога не обува мокасини за официални ангажименти – въпреки че е била виждана с тях на публични места при неофициални поводи.

Много от елементите в този списък изглеждат като лични предпочитания на Кейт, но всъщност има някои официални правила, които кралските особи спазват, когато става въпрос за обличане - особено докато кралицата беше жива.

Известно е, че Нейно Величество мразела обувки на платформа, така че кралските особи ги носели само когато тя не била наоколо. Кралски източник всъщност потвърждава това пред Vanity Fair, като каза: "Тя наистина не ги харесва и това е добре известно сред жените в семейството."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay