7 неща, за които мъжете са сигурни, че ги лъжем

Ето на какво не вярват мъжете

7 неща, за които мъжете са сигурни, че ги лъжем

Списание Men’s Health се допитва до своите читатели от мъжки пол, за да направи класация на нещата, за които мъжете си мислят, че ги лъжем най-често. Оказва се, че момчетата могат да бъдат доста подозрителни, но много рядко си признават, когато не ни вярват.

Всичко, което трябва да направят, е просто да ни попитат, а не да умуват дали казваме истината, или не. Всички послъгваме понякога, кога по-малко, кога повече. И жените, и мъжете си служат с малки невинни лъжи, за да прикрият или оправдаят някое свое действие. Днес ви представяме женските лъжи от мъжка гледна точка!

1. С колко мъже сме спали
Незнайно защо много мъже увеличават бройката на жените, с които са били. Ето защо си мислят, че ние пък намаляваме числото и казваме, че сме имали по-малко партньори. Истината винаги е някъде по средата.

2. Никога не ги сравняваме със своите бивши
Много рядко се случва да сравняваме настоящия си приятел с някой бивш, но мъжете си мислят, че го правим постоянно. Те са малко параноични, защото просто искат да са сигурни, че ги обичаме много повече, отколкото сме обичали бившите си любови.

3. "Ще бъда готова скоро!"
Вече някой хваща ли се на тази лъжа? Добре, признаваме си - когато кажем, че след малко ще бъдем готови за излизане, това малко се оказва доста разтегливо времево понятие. Имаме навика да казваме, че ни трябват само 5 минутки, когато всъщност имаме нужда от още поне 20.

4. Колко често плачем заради тях
Мъжете си мислят, че плачем за тях едва ли не постоянно, но не си признаваме, защото искаме да изглеждаме силни пред тях. Или е това, или знаят, че са направили нещо наистина ужасно, което ще ни докара до сълзи. Истината е, че сме по-издръжливи, отколкото си мислят и не сме ревли, които плачат постоянно.

5. Не играем игрички с тях
Мъжете си мислят, че всяка наша дума, отправена към тях, е някакъв вид тест, който да определи дали са подходящи. Дори и да твърдим, че не играем никакви игрички, те си остават подозрителни към женската ни природа.

6. Фактът, че мразим ревнивата им природа
Мъжете си мислят, че лъжем, когато казваме, че не обичаме ревнивци. Те смятат, че ревността им ни ласкае и направо припадаме, когато започнат да се държат покровителствено.

7. Искаме ние да платим сметката
Мъжете си мислят, че когато предлагаме да платим сметката, всъщност изобщо не искаме да я плащаме, а само се преструваме от благоприличие. Те пък не искат да изглеждат глупаво и винаги спорят с нас за плащането.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay