7 женски качества, които мъжете намират за неустоими

Момчетата не си падат само по красиви опаковки

7 женски качества, които мъжете намират за неустоими

Вярвате или не, външният вид далеч не е най-важното за един мъж, когато той си избира партньорка. За наша радост, господата изобщо не са толкова повърхности, дори напротив. Те откриват и харесват определени качества у нас, за които самите ние дори не сме подозирали.

Днес ще ви представим основните женски черти, които мъжката половина намира за страхотни и неустоими. Ние ги привличаме не само с външен вид, но и с всички онези малки неща, които ни правят уникални. Ето кои са те!

1. Искрена усмивка
Всяка усмивка е красива, когато е непресторена и от сърце. Ако мъжът умее да ви разсмива, то е много вероятно да се влюбва в усмивката ви всеки път, когато тя се появи на лицето ви.

2. Инициативност
Изглежда смело и секси, когато момичето направи първата крачка към започването на взаимоотношенията. Мъжете обичат от време на време да ги каним на срещи и явно им правим добро впечатление, когато се осмеляваме да го направим.

3. Добро самочувствие
То е най-секси качеството, което една жена може да притежава. Ето защо трябва да вървим с изправен гръб и вирната брадичка и да не се тревожим как изглеждаме в очите на другите.

4. Чувство за хумор
Ако искате да сте щастливи заедно, то трябва да умеете да се забавлявате и да се смеете. Доброто чувство за хумор определено помага в такива ситуации и е жизненоважно за връзката.

5. Независимост
Мъжете обичат да покровителстват, но е хубаво, когато той знае, че сте голямо момиче и можете да се грижите за себе си, когато не е наоколо.

6. Истинска амбиция
Никой не иска да има връзка с човек, който няма поне една цел или една мечта, за която да се бори. Животът без амбиции е доста празен и не е никак лесен за споделяне.

7. Интелект
На последно място, но не и по важност! Дали има мъж, който умишлено да си търси момиче без интелект, с което да не може да проведе нормален разговор? Добрите и смислени дискусии могат да бъдат адски секси и да привлекат всеки един мъж.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay