7 неща, които трябва да носите в чантата си, когато отивате на парти

7 неща, които трябва да носите в чантата си, когато отивате на парти

Ежедневната рутина може да изглежда толкова мрачна- фитнес, офис, поръчки, задължения, вкъщи и всичко отначало. Като се има предвид това ежедневие, вероятно ви се струва, че са ви нужни 24 часа, за да се подготвите за парти или вечер навън с приятелки. Но в повечето случаи нямаме толкова време и получаваме обаждане в последния момент. В такива ситуации, просто сложете тези 7 неща в дамската си чанта и ще бъдете подготвени за всичко:

1. Червено червило

Сложете най-хубавото си червено червило в чантата. По този начин ще добавите цвят и настроение дори в най-простия тоалет. Едни плътни червени устни могат да привлекат вниманието на всеки. Също така е подходящо както за вечеря, така и за бар. 

2. Сух шампоан

Нямате време да измиете и оформите косата си? Просто вземете един сух шампоан и косата ви ще придобие свежия вид, който искате. Няколко допълнителни фиби също не са лоша идея. 

3. Тампони

Не позволявайте неочаквана менструация да провали вечерта ви. Просто сложете кутия тампони в чантата ви. Те винаги могат да ви спасят или да спасят приятел. 

4. Антибактериален гел

Антибактериалният гел е важен за всяка чанта. Той ще ви спаси от всички бактерии, които са около вас.

5. Енергийно блокче

Няма нищо по-лошо от консумиране на алкохол на гладно. Не винаги на партитата има нещо за хапване, така че просто сложете едно енергийно барче в чантата си. 

6. Витамини

Витамините са важни за всеки, който се натоварва прекалено много през седмицата. Изпивайки един витамин ще се почувствате много по-свежи и заредени с енергия. 

7. Лепенки

Неудобни обувки, счупен нокът- винаги трябва да имате лепенки подръка. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay