7 тенденции в зимните прически

7 тенденции в зимните прически
Instagram

Тенденциите при прическите през лятото включват небрежни вълни, отпуснати плитки и като цяло по-неангажиращи прически. При зимните прически обаче тенденциите са съвсем различни- на мода са стегнати и елегантни прически, вдигнатата коса, която се съчетава прекрасно със зимните шалове и т.н. 

Аксесоарите също са съвсем различни. Докато през лятото обикновено се добавят копринени шалчета и небрежни скрънчита, през зимата обикновено избираме по-луксозно изглеждащи фиби и шноли. 

Когато започнете да планирате тоалетите си за студеното време, идва моментът да помислите за съответните прически, които ще паснат добре на тоалетите ви. Ако не сте готови за ангажимента, който идва с по-голяма трансформация като нов цвят на косата или зимна прическа, тогава тези идеи за прически са за вас. В крайна сметка с тях се експериментира много по-лесно — и не е нужно да избирате само една.

Ето кои са най-добрите зимни прически за 2022/2023:

1. Небрежни кокове

Тази прическа е лесна, елегантна и функционална. Можете да носите косата прибрана назад и вързана на небрежен, обемен кок или като издърпате кичурчета коса от двете страни, за да рамкирате лицето си.

2. "Бебешки" плитки

"Бебешките плитки" са забавна и закачлива прическа за зимата, а и за след това. Не само, че прическата е супер бърза и лесна за създаване, но и държи косата далече от лицето ви. Само си представете колко сладки биха изглеждали двете очертаващи лицето плитки, надничащи изпод шапка. Казват се "бебешки плитки", защото се правят от тънки кичурчета коса и самите плитки стават доста тънички.

3. Небрежни кърдици в стил 90-те

Къдриците в стил 90-те, които се постигат с помощта на сешоар, са много популярни през последната година и това няма да се промени скоро. Тази прическа осигурява много обем и стои много добре на всеки. Постига се лесно и е чудесна и за предстоящия зимен сезон. 

4. Конска опашка тип Барби

Този тип конска опашка е прическа, достойна за червения килим. Показването на скулите и махането на косата от раменете е идеално за сезона на пуловерите. Това е изключително елегантна прическа, която можете да изберете за празниците, а с леки промени е подходяща и за всеки ден. 

5. Стегнати кокове

Зимният сезон не е много благосклонен към косата- студът я изсушава, а шапките и шаловете водят до заплитане на косата. Можете да опитате да си правите стегнати кокове, които да загладите хубаво с помощта на балсам за коса. Това е прическа и грижа за косата в едно, което е страхотно. 

6. Щипки за коса

Щипките за коса са се превърнали в неизменна част от нашето ежедневие. Обикновено хващаме косата си по този начин, когато сме вкъщи и искаме да не ни пречи. Тази зима, ако нямате време да оформите косата си в "небрежен кок" или "конска опашки тип Барби", но все пак искате да я вдигнете и да я махнете от лицето си, посегнете към щипката за коса. Има много интересни щипки, които ще направят прическата ви още по-елегантна.

7. "Бъбъл" конска опашка

Конската опашка, която завладя TikTok и Instagram това лято, получава лека "уютна" актуализация за зимата. Тази прическа изглежда страхотно, когато се подава под зимната шапка, задължително опитайте.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay