9 често срещани грешки, които хората правят, когато носят клинове

9 често срещани грешки, които хората правят, когато носят клинове

През повечето време, когато мислим за клинове, ги свързваме с фитнес залата или някакъв вид спорт. Но истината е, че можем да ги носим и по други поводи и да изглеждаме страхотно. 

Ние подготвихме списък с 9 често срещани грешки, които могат да бъдат допуснати при носенето на тази дреха. Освен това ще споделим няколко съвета:

1. Избирайте клинове с висока талия

Клиновете с ниска талия могат да накарат някои части на тялото ви да изпъкнат повече, отколкото бихте искали. Това не е непременно лошо, но ако искате да избегнете това, може да искате да изберете клин, който е предназначен да се носи с висока талия. Този дизайн не само ще скрие някои части от бедрата ви, но по този начин ще изглеждате по-стройни, като същевременно ще го направите по-удобен за носене, особено ако правите пилатес или йога. Освен това може да се комбинира с всякакъв вид потник или блуза, което е голямо допълнително предимство.

9 често срещани грешки, които хората правят, когато носят клинове

2. Стойте далеч от крещящите щампи

Клиновете с големи щампи и много ярки цветове крадат цялото внимание от останалата част от вашето облекло. Не само това, но не забравяйте, че колкото по-голям е принтът, толкова повече обем той добавя към тялото. Така че, ако целта ви е да се опитате да се отървете от няколко сантиметра от талията си и да привлечете вниманието към други части на тялото си, по-добре ще е да носите клинове в обикновени, тъмни цветове.

3. Добре е да избирате дълги клинове

Някои хора предпочитат да носят къси клинове. Докато някои дизайни са доста хубави и удобни, повечето от тях карат краката да изглеждат по-дебели отколкото са. Ето защо е по-добре да избирате дълги клинове. Не само ще ви направи по-слаби, но и по-високи. Разбира се, това зависи от вашия тип тяло и как бихте искали да изглеждате.

4. Не забравяйте да изберете цветове, които съвпадат

Доста известен съвет, който често се забравя и се отнася за всякакъв вид облекло, който също е добре да имате предвид, когато носите клинове: изберете цветове, които съответстват и отговарят на цвета на кожата и косата ви. Както току-що казахме, това включва и цвета на вашите клинове. Когато ги носите, изберете блуза в подобен или по-тъмен нюанс, за да изглеждате още по-добре.

5. Не мислете за тях като за спортно облекло

Голяма грешка, която много хора правят, е да носят клинове само като спортна дреха, тъй като малцина знаят, че се съчетават с всякакъв вид визия, стига да знаете как да ги комбинирате правилно. Любим клин може да се носи по различни поводи (както сме виждали при много знаменитости), от срещи до неформални събирания. В крайна сметка удивителното при клиновете е точно колко гъвкави и удобни са те. Просто разменете старите си спортни маратонки с токчета (или ботуши), облечете яке и та-да! Ще изглеждате невероятно.

6. Избягвайте да носите клинове под рокли или поли

През 2000-те носенето на поли или рокли с клинове беше истинска лудост както сред известни личности, така и сред обикновените хора. 20 години след като тази тенденция най-накрая изглежда е част от далечното минало, хората осъзнават, че този стил може да бъде малко претоварен визуално и някак объркващ. Ако искате да изглеждате небрежно, но същевременно елегантно, когато носите тази дреха, облечете яке от изкуствена кожа и няколко небрежни аксесоара, за да ви придадат такъв вид, но стойте далеч от този стил от 2000-те.

7. Дългите суичъри може да не са най-добрият вариант

Много широки, дълги суичъри могат в крайна сметка да скрият тялото, да развалят стила. Има отлична по-къса опция: къс суичър. Комбинацията от клин с висока талия и къс суичър изглежда много по-добре.

9 често срещани грешки, които хората правят, когато носят клинове

8. Едноцветните комплекти също не винаги са добър избор

Едноцветните комплекти може да не са добра опция за тези, които търсят по-модерна версия на дрехата, тъй като облеклото може да излезе като заа фитнес зала. 

9. Изберете клинове в цветове, които отговарят на вашия тон на кожата

Клиновете в цветове, много подобни на нечий тон на кожата, не създават контраст, което не е добре. Това между другото е правило, което важи за всички видове дрехи, не само за клинове. Във всеки случай, затова клиновете обикновено в крайна сметка "притъпяват" красотата на човека, който ги носи. Освен това тези модели могат да маркират прекалено много тялото. Важно е да изберете цвят, който създава достатъчно контраст с цвета на кожата и косата ви.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay