Звездни гримьори, звездни тайни!

Малки хитрости за красота

Те са навсякъде около нас. Живеят върху кухненския шкаф, в детската стая или пък по рафтовете в аптеката. Те са продуктите, които ни карат да сияем с минимални усилия.

 

Съществуват какви ли не трикове на макиажа, а тук ще ви разкрием звездните такива. Споделени от прочутите гримьори на звезди като Анджелина Джоли, Натали Портман, Кейт Мос, Хилари Дъф и други.

 

Понякога дори на холивудските чаровници не им остава време за фризьор. Съществува обаче едно козметично чудо, което може да превърне сплесканата коса в гъста и обемна. Бебешката пудра! Втрива се малка част от нея в корените на косата, и по този начин пудрата поема излишното омазняване. С малко разресване се премахва белият цвят, а косата бухва магически.

 

Добрият стар вазелин. Негови привърженици са хубавици като Тайра Банкс и Хилари Дъф. Това мазило е перфектният продукт за суха кожа. Устни, лакти, колена – всичко може да бъде "излекувано".

 

Нашият съвет: След баня намажете сухите части от тялото си с г-н Вазелин, а когато попие ще бъдете удивени от бързия ефект. 

 

Витамин Е – виновникът за здравите нокти на Бионсе. Певицата не крие, че обожава когато маникюристът ѝ масажира нейните нокти с магическия витамин.

 

Ако и вие, също като София Лорен, обичате кожата ви да е добре подхранена и свежа, то зехтинът е вашият продукт. Актрисата втрива маслиненото олио на кожата си всяка сутрин. Идеалният продукт за сухата кожа.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay