7 жени, които направиха невероятни неща, докато бяха бременни

Невероятно е, че човешките тела имат способността да създават нов живот. Още по-шокиращо, че толкова много бременни жени продължават да вършат нещата, които вършат обикновено, без да обръщат внимание на факта, че носят малко човече в корема си. В края на краищата, растящото бебе основно краде енергия и хранителни вещества от своя родител, но има жени, които са достатъчно силни, за да извършат велики дела, дори през този период от живота си.

Всяка бременна жена, независимо дали е в състояние да продължи да работи до термина си, или не става от леглото, е достойна за огромна похвала и възхищение.

Вземете, например, изпълнението на Риана на Super Bowl LVII, в което тя изпълни най-големите си хитове, като същевременно разкри на милиони хора, че е бременна с второто си дете (по-малко от година след раждането на първото). Риана е на първо място в умовете ни в момента, но тя не е единствената, която ни удиви с подвизите си по време на бременност. 

Ето 7 жени, които направиха невероятни неща, докато бяха бременни:

Представянето на Риана на Super Bowl LVII

Докато не настъпи събитието догодина, ще преглеждаме представянето на Риана на полувремето на Super Bowl LVII отново и отново и отново. Тя не само успя да изпълни вокалите на "Only Girl (In the World)" и "We Found Love", наред с много други песни (въпреки факта, че бременността значително намалява обема на белите дробове, правейки пеенето още по-трудно), но тя също направи всичко това на движеща се платформа, окачена на доста голяма височина.

 

 

Обявяването на бременността на Бионсе през 2011 г. и представянето на Грами през 2017 г.

Още през 2011 г. Бионсе обяви бременността си по най-емблематичния начин: в самия край на изпълнението на "Love on Top" на MTV VMA. Това беше само едно от вече легендарните изпълнения на Бионсе по време на бременност. През 2017 г., когато беше бременна с близнаците Руми и Сър, Бионсе изпълни "Love Drought" и "Sandcastles" от албума си "Lemonade", като същевременно показа на всички коремчето си.

 

Серина Уилямс печели Australian Open 2017

Серена Уилямс изненада феновете си и света на тениса, когато обяви бременността си през април 2017 г. – именно защото няколко седмици преди това тя спечели Откритото първенство на Австралия, осигурявайки си рекордна 23-та титла. Сега в процес на пенсиониране, Уилямс се оттегля от професионалния тенис, за да прекара време с първото си дете, Олимпия, и да увеличи семейството си, без да се налага да се състезава, докато е бременна.

 

Джасинда Ардърн управлява държава като министър-председател на Нова Зеландия

През октомври 2017 г., на 37-годишна възраст, новозеландският политик Джасинда Ардърн стана най-младият министър-председател на страната от повече от 150 години. По това време тя беше разпитана за плановете си да има деца и тя зае позиция относно двойния стандарт, с който се сблъскват жените в детеродна възраст на властови позиции. По стечение на обстоятелствата тя управлява през първите осем месеца, докато е бременна: през юни 2018 г. Ардърн роди първото си дете, което я прави първият лидер на държава от близо 30 години, родил докато е на поста.

 

Кери Уолш Дженингс печели олимпийски златен медал в Лондон

Когато американската волейболистка Кери Уолш Дженингс печели златен медал на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., тя не знае, но била бременна в пета седмица с третото си дете. Уолш Дженингс успя да осигури третото си олимпийско злато в плажния волейбол със съотборничката си Мисти Мей-Тринор.

 

Гал Гадот снима интензивни сцени за "Жената чудо" и "Лигата на справедливостта"

Никога няма да се осъмните, че Гал Гадот е бременна по време на тези филми - но тя наистина беше. Всъщност дори нейните колеги не знаели. Гадот (и продуцентите) положили големи усилия, за да скрият бременността от другите актьори, както и за филмите като цяло, въпреки че тя имала сериозно гадене и мигрена. "Не исках внимание", каза тя пред Rolling Stone през 2017 г.

 

 

Кеке Палмър е домакин на "На живо в събота вечер" за първи път

Сякаш да водиш "На живо в събота вечер" не е достатъчно напрежение само по себе си, Кеке Палмър направи дебюта си през декември 2022 г., докато беше бременна. Тя използва началния монолог, за да сподели новината. "Носят се някои слухове, хора в коментарите ми казват: "Кеке има бебе, Кеке е бременна" и искам да кажа истината – да, бременна съм!" - каза звездата, преди да отвори сакото си, за да покаже коремчето си на публиката.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!



0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay