Jenite тестват: Skincheck от Skeyndor

Jenite тестват: Skincheck от Skeyndor

За да се погрижим най-ефективно и добре за кожата на лицето, на първо място трябва да се запознаем с нея из основи. Да знаем нейния тип, проблемни места и върху какво да насочим вниманието си.

Jenite тестват: Skincheck от Skeyndor

Доверихме се на професионалистите от Skeyndor, с помощта на които успяхме да диагностицираме кожата си успешно и да разберем какви са нейните потребности.

Диагностиката отнема само няколко минути като не е необходимо да премахвате грима си или да третирате кожата по определен начин. Студиото разполага с иновативен уред, който сканира кожата на лицето ви и отчита:

- типа кожа

- бръчки, пигментация, петна

- пори, бактериална среда

- хидратация

Показва ви проблемните зони и върху какво трябва да наблегнете. Ще разберете още и на каква възраст е вашата кожа - което се определя според състоянието й.

Jenite тестват: Skincheck от Skeyndor

Специалистите там ще ви обърнат индивидуално внимание и ще ви насочат към правилната рутина и продукти, спрямо вашите нужди.

Изключително доволни сме от милото отношение, както и от професионализма. Получихме ценни съвети и след месец ще се върнем отново, за да видим има ли подобрение в състоянието на кожата ни.

Jenite тестват: Skincheck от Skeyndor

Процедурата е напълно безплатна за всички и не е необходимо закупуване на продукт или каквото и да било плащане. Мястото е лесно и удобно за откриване, а именно:

Skeyndor Institute Bulgaria - на адрес: ул. Г.С. Раковски 125, 1000 Център, София.

Там можете да откриете и екип от специалисти като козметик, фризьор, маникюрист, които да се погрижат за вас, както и да се запознаете с гамата от продукти на Skeyndor. Студиото разполага с кът за тестване, където можете да изпробвате различни продукти на марката, а те не са никак малко. 

Jenite тестват: Skincheck от Skeyndor

През месец септември мястото ще бъде реновирано изцяло и ще предлага едно изцяло ново изживяване, което ще ви пренесе в слънчева Испания.

Предлагат широка гама от слънцезащита, грижа за кожата, грим продукти, маски за лице, лосиони за справяне с различни проблеми на тялото като целулит или стрии.

За да бъдем максимално полезни, оставяме линк към календара на Skeyndor Institute Bulgaria, където можете да запазите своя час.

Съвсем скоро очаквайте нашето мнение за някои от продуктите на Skeyndor, но първо оставяме достатъчно време за тест!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay