SHAKIRA се завръща с нов самостоятелен сингъл – “DON’T WAIT UP”

SHAKIRA се завръща с нов самостоятелен сингъл – “DON’T WAIT UP”

Неповторимата Shakira, носителка на редица награди GRAMMY и Latin GRAMMY, се завръща с нов сингъл, за да плени сърцата и това лято! За енергичното парче "Don’t Wait Up” изпълнителката споделя: "Много се вълнувам да ви представя тази песен! Още в деня, в който влязохме в студиото, за да я запишем, бях сигурна, че ще бъде перфектна за лятото и онези нощи, в които просто не искаш да мислиш за утрешния ден."

"Don’t Wait Up” излиза и с официално видео по-късно днес, заснето в Тенерифе на Канарските острови в Испания, популярна туристическа дестинация, криеща райски кътчета и гледки. Режисьор на клипа е Warren Fu.

SHAKIRA се завръща с нов самостоятелен сингъл – “DON’T WAIT UP”

За Shakira

Shakira е колумбийска изпълнителка, автор на песни и носител на редица награди GRAMMY. Има над 80 милиона разпродадени копия на албумите си в цял свят, както и дълъг списък от награди, включително 3 GRAMMY-та, 11 Latin GRAMMY-та, многобройни World Music Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards и др. Shakira е единственият артист от Южна Америка с #1 песен в САЩ, нейни са 4 от 20-те най-продавани хитове през последното десетилетие и е един от Топ 5 артисти на YouTube за всички времена, с над 18 милиарда гледания на видеата си. Последният й издаден албум El Dorado стига до #1 в iTunes в 37 държави, печели "Най-добър вокален поп албум" на наградите Latin GRAMMY през 2017 г., както и "Най-добър латино поп албум" на наградите GRAMMY година по-късно. С над 10 милиарда стрийма, Shakira е един от най-стриймваните жени артисти на всички времена. Изпълнението й на полувремето на Super Bowl LIV е с 4 Emmy номинации и е най-гледаното изпълнение в YouTube в историята. В момента Shakira записва предстоящия си нов студиен албум.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay