Ray-Ban като на Джони Деп

Филмовите очила с ново производство

Запазена марка на филма "Fear and Loathing in Las Vegas" са налудничавите погледи и несвързаните изречения. Същите тези гледащи наляво-надясно очи на Джони Деп, са покрити с нещо също толкова емблематично за култовата лента на Тери Гилиъм - кехлибарените очила Ray-Ban.

Тази година лейбълът отпразнува цели 75 успешни години на пазара, а за да зарадва своите фенове, американският бранд пуска лимитирана серия от филмовите очила.

Уникалната "Ambermatic" колекция ще представлява четири варианта на най-продаваните и известни дизайни на Ray-Ban, а именно - Aviators, Outdoorsman и Shooter. Надеждата да се сдобием с чифт от тази класика все още не е угаснала, тъй като ще бъдат произведени цели 18 хиляди бройки. За съжаление, за момента не знаем къде ще бъдат налични и на какви цени.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 03.07.2012|18:29
Трябва да ви кажа, че достатъчно добре ще си живея, дори да нямам такива. Не ми харесват толкова жълти!
4
Не е посочен 03.07.2012|14:25
Култов филм с много яки визии и супер послания, вдъхновет от хипи вълната или по-скоро от нейния залез. Героят на Джони бе както винаги налудничав, леко напушен, надрусан, неадекватен...
3
Не е посочен 03.07.2012|11:32
Класиката си е класика!Бъбрековидната форма стои винаги добре на всяко лице съм забелязал!
2
Не е посочен 03.07.2012|10:39
да, наистина стоят добре на почти всяко лице, явно май само на моето не стоят добре, иначе и на мен много ми харесват тия очила и винаги съм искал да си взема такива.
1
Не е посочен 03.07.2012|08:52
тези очила наистина са емблематични и стоят добре на почти всяко лице!аз лично също бих си взела един чифт,но не вярвам много от произведените да достигнат нашия пазар,а и цената сигурно няма да е никак поносима!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay