Време е за нова чанта: Ето ги тенденциите за тази пролет!

Ако търсите елегантна чанта, която да добавите към гардероба си, вие сте попаднали на правилното място. Идва март, месецът на жената! Какъв по-подходящ повод да допълним гардероба с още няколко чанти. Независимо дали сте фенове на марковите аксесоари или по-достъпните такива, то тенденциите, които ще ви покажем след малко ще бъдат навсякъде тази година.

Тази пролет рязко сменяме стила, защото не само природата има нужда от ново начало! Ето ги тенденциите, които определено ще завладеят тази година и задължително трябва да започнете да пазарувате точно сега!

Деним

Ако сте си мислели, че дънките са в историята, то далеч не е така. Тази година дънките не са единствените сини дрехи, които ще носим многократно – пригответе се за всичко от деним, от чанти до обувки на ток.

Пънк

От шипове до катарами и други метални елементи, изглежда, че сме се върнали или не в 90-те с тези ръбати аксесоари. Допада ли ви този стил?

ASMR естетика

Не сме си представяли, че ASMR вълната може да се прехвърли и върху аксесоарите, които носим. Но по тях има толкова много текстура и движение, че истинските фенове няма да могат да устоят.

Огромни чанти

Да се разделим с малките си чанти ще ни бъде трудно. Но тенденцията на прекалено обемните аксесоари буквално превзема света на модата...

Функционални чанти

Винаги губите ключовете си? Можете да пробвате една от тези ултрафункционални чанти, които осигуряват удобство и шик в еднаква степен.

Чанта възглавница

Човек да се чуди дали да се разходи или пък да полегне!

Бляскави чанти

Тук вече тенденциите ни спечелиха! Чантите с пайети или други бляскави елементи са идеални за вечер навън, но можете да заложите на такъв модел и когато искате просто да разнообразите всекидневната визия.

Чанти с къси дръжки

Нищо не може да победи класиката. Каквито и тенденции да се появят, то няма нищо по-стилно от елегантна чанта с къси дръжки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay