Актьори, които са били стриптийзьори преди да станат известни

Актьори, които са били стриптийзьори преди да станат известни

В САЩ стриптийз филмите като Magic Mike са много популярни. За много мъже в Холивуд стриптийзът се превръща в пряк път към популярността. Добрият външен вид, харизмата и работата на сцената пред хората са добра основа за бъдеща актьорска кариера. Ето няколко примера за актьори, които са били стриптийзъри, преди да станат известни.

Брад Пит

През годините си в колежа младият Брад е член на аматьорската стриптийз група Naked Dancers. Изпълненията им биват поръчвани за партита и момински партита. Освен това Пит работи и на непълно работно време в компания, в която хората си поръчват стриптийзьорки. Там той не танцува, а води момичетата на различни събития. Една от стриптийзьоркитеите в тази компания отива на уроци по актьорско майсторство и един ден Брад решава да види какво е това. И така започна неговата актьорска кариера.

Чанинг Тейтъм

През своите 40 години Чанинг Тейтъм успя да докаже, че е и швейцарец, и жътвар, и комарджия. Преди да стане актьор, той работи като ветеринарен лекар и дори ипотечен брокер. Но пътят му към славата започва със стриптийз клуб в Тампа, където Тейтъм се изявява под псевдонима Чен Крауфорд. Горещите танци водят Чанинг в бизнеса с модели. също така той води шоу програми за Armani, Abercrombie & Fitch, Dolce & Gabbana и други модни марки. Успоредно с това Тейтъм развива актьорска кариера, което го прави едно от най-разпознаваемите лица в Холивуд.

Актьори, които са били стриптийзьори преди да станат известни

Крис Прат

Когато Крис Прат влиза във форма и за "Пазители на галактиката", и за "Джурасик свят", снимките му топлес започват да изскачат навсякъде. Това не е новост за актьора, защото самият той казва, че няма да има нищо против да покаже тялото си. В младостта си Крис се подвизава като стриптийзьор на момичешки партита и рождени дни. Той дори се опитва да стане професионален стриптизьор, но нищо не се получава.

Хавиер Бардем

Когато Бардем е на 20 години, той не разполага с почти никакви пари. Веднъж в местен клуб той попада на любителска стриптийз вечер, в която всеки може да участва. Тогава Бардем припечелва пари само за 10 минути. Тогава той споделя, че майка му много хо е подкрепяла и дори присъства на конкретното представление

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay