Алекс Богданска е решена да направи гаджето си известно

Алекс Богданска е решена да направи гаджето си известно

Алекс Богданска е решена да помогне на новото си гадже, Мартин Светломиров, да постигне успех в кариерата си, съобщава Bulgaria Today. В момента Мартин не се занимава с нищо конкретно, но притежава талант за пеене, за който Алекс вярва, че може да бъде развит с подходяща промоция.

За да подпомогне кариерата на Мартин, Алекс се е обърнала към своите връзки в шоубизнеса, включително актьора Наум Шопов и съпругата му Теа, както и други приятели. Тя ги е помолила да помогнат за популяризирането на Мартин и да увеличат видимостта му. Освен това тя организира Мартин да пее сръбски и гръцки хитове на сватбата на Александър Кадиев и колегата й Ивелина Чоева, осигурявайки му допълнителна експозиция.

Самият Мартин изглежда отворен към идеята да работи в музикалната индустрия и с нетърпение очаква предложения от известни фигури в бранша. Говори се, че преди това е излизал с певицата Мария Илиева и е имал предпочитания към по-възрастни жени. Родителите му са заможни и той никога не е страдал от липса на средства.

Приятелите на Богданска изразяват загриженост относно липсата на стабилна кариера на Светломиров, на което тя отговаря, че ако е необходимо, тя ще го подкрепи финансово. Въпреки критиките, Алекс остава непоколебима в подкрепата си за Мартин и желанието си да му помогне да постигне успех в избраната от него кариера.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay