"Бяло сладко" - новата книга на Димитър Шумналиев

Малко повече за Бялото братство

"Бяло сладко" - новата книга на Димитър Шумналиев

На 13 юли, 2016 г.от 19 ч. в литературен клуб "Перото" ще бъде представена книгата "Бяло сладко".Книгата е модерен прочит на историята на Бялото братство. Разгледан е и много подробно Петър Дънов. 

Ако и на Вас Ви е интересна тази тема и желаете да разберете повече за нея, да установите кое от нещата, които сте чували досега е било лъжа и кое истина, вашето място е именно там. Самият автор признава, че му е било много интересно да се рови сред архивите и да открива любопитни неща за Дънов. Той е позлвал спомени, записи, свидетелства на съвременници и ученици на Учителя. В бележката към книгата той казва, че пазарът се е наводнил с много ментета на тази тема, затова всяко събитие в неговия роман е проверено и потвърдено поне от няколко източника.

Стенографката Ру, която е главен персонаж в книгата му, всъщност е събирателен образ на стенографките на Петър Дънов. 

Димитър Шумналиев е дългогодишен журналист и писател и има много издавани досега книги. Той признава, че романът е дългата му любов, късият разказ - бързата изневяра. Тази книга, обаче, е по-различна. 

Представянето й най-вероятно ще предизвика и оживена дискусия. Нали запомнихте, в сряда, от 19 ч. Обещава да бъде интересно!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay