"Колко е важно да бъдеш сериозен" в театър "Българска армия"

Една прекрасна постановка

"Колко е важно да бъдеш сериозен" в театър "Българска армия"

Оскар Уайлд обичал да повтаря: "Изкуството е единственото сериозно нещо на този свят, а творецът - единственият човек, който никога не е сериозен”. "Колко е важно да бъдеш сериозен” е най-виртуозно забавната комедия на Уайлд.

Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двойки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия. Например - играта с името Ърнест (в превод на български - сериозен), което се оказва абсолютно условие за взаимна щастлива любов...Или пък - как в едно благородно английско семейство ще влезе млад мъж с неизвестен произход, за когото се знае само, че е намерен в пътна чанта в гардероба на гара "Виктория”...

Всички участници в тази несериозна игра със сериозни неща са остроумни, духовити, преизпълнени с ведро желание за живот и щастие. Елегантен каприз на случайността, която си играе с любовта... Едно представление, което ще ви достави удоволствието на чаша шампанско - опияняващо и игриво.

Можете да гледате постановката на 22 ноември този месец от 19 ч. на Голяма сцена в Театър "Българска армия".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay