Elecom представи компактен и удобен SD Card Reader

Elecom: Всички карти на масата!

Elecom представи компактен и удобен SD Card Reader

Картите за памет стават все по-популярни и по-популярни. Всеки използва поне няколко - една за GSM-а, една за фотоапарата, още една за фотоапарата, една за другия GSM, още една за MP3-плейъра и една резервна - за всеки случай.

 

Разнообразието на видове карти, обаче прави намирането на подходящ четец доста трудна задача. Когато става въпрос за SD карти обаче всичко се решава с новото изобретение на Elecom - MR C27 SD Card Reader.

 

Джаджата е стилизирана като малко кубче и притежава четири "гнезда"(слота), в които да поставите различните си видове SD карта памет. Към MR C27 върви и USB кабел, който може съвсем лесно да се откачи, за по-удобно пренасяне и съхранение. Elecom предлага четеца в два цвята - бял и черен, което до голяма степен устройва масовия потребител и няма да създаде проблем при стиловото напасване между компютъра и новата джаджа.

 

Въпреки компактните си размери, този Card Reader може да захрани карти с обща памет от 64GB, което е повече от достатъчно за всички карти памет, с които разполагате. В момента устройството се предлага само на азиатския пазар, но се очаква след нова година да стигне и до Европа, като в момента цената му се изчислява на около 47 щатски долара.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay