Адреналинката Ени мечтае и покорява Америка

Чаровното ни момиче завладява нюйоркската театрална сцена, участва в "Закон и ред", а скоро ще я видим и в новия сериал на Луси Лиу

<p>Не е тайна, че цялото име на Ени е Евгения Радилова. Тя от дете мечтае да се занимава с актьорско майсторство и притежава безспорен талант за това. </p>

Не е тайна, че цялото име на Ени е Евгения Радилова. Тя от дете мечтае да се занимава с актьорско майсторство и притежава безспорен талант за това. 

Вчера в САЩ се излъчи чисто новият епизод от четиринадесети сезон на "Закон и ред". В него участва една красива млада дама, с която българският ефир отдавна ни запозна. Понастоящем неговите "господари" си имат цели три адреналинки с различни цветове на косите, но ние все още не можем да забравим лъчезарната брюнетка от първото дуо, което вдигаше настроението в предаването.

Не е тайна, че цялото име на Ени е Евгения Радилова. Тя от дете мечтае да се занимава с актьорско майсторство и притежава безспорен талант за това. Което не би трябвало да ни учудва, имайки предвид, че Ени е дъщеря на известния режисьор Петко Радилов и актрисата Силва Аврамова.

През 2003 младата Евгения беше приета в НАТФИЗ, през 2004 получи роля в "Спартак". Но това бе само началото. От седем години нашето момиче е в Щатите и се радва на прословутите възможности, които "Страната на неограничените възможности" предлага за амбициозните и надарените. Разбира се, ние многократно сме гледали розовохоливудски сюжети за девойки, тръгващи от малки провинциални градчета (или малки балкански държави като България) и успяващи да сбъднат смелите си мечти в Америка. Рядко обаче получаваме възможност да разберем от първа ръка как точно се случва това. Наистина ли се случва?

Затова ни беше изключително интересно да се свържем с Ени и да научим подробности относно всяко стъпало, което някогашната адреналинка изкачва в своята презокеанска приказка. Сигурни сме, че вие също ще останете вдъхновени от нейния разказ за театралната академия в Ню Йорк, за кастингите, вълненията на Бродуей и танците с огън. 

Откога си в Щатите и защо реши да заминеш? 
В Америка съм от 7 години. Бях невероятна късметлийка и получих зелена карта от родителите си един ден преди да навърша 21. Искам да им благодаря от цялото си сърце, защото без помощта и на двамата, нямаше да се справя. Приех това като един уникален шанс и заминах. Винаги съм била дете на света. Много се вълнувам от различните хора и култури и искам да видя колкото се може повече.

В началото сигурно ти е било трудно да се справяш сама в чужда и толкова различна държава... С какво се занимаваше и какви стъпки предприе, за да навлезеш в театралните среди? 
Ню Йорк мигновено ме опияни, омагьоса, зареди ме с нова и положителна енергия. Влюбих се в този град. Ако си талантлив, работлив, упорит, ако искаш да споделяш с хората тук, те ще ти обърнат внимание. Това беше първото нещо, което ме накара да се почувствам у дома си. Нямаше завист! Всички ти се радват и уважават. 

В началото се записах на едногодишен курс по английски, защото заминах, без да мога да кажа и една дума. След това малко по малко започнах да навлизам в артистичните кръгове. Работех в различни късометражни филми, снимах реклами... Общо взето, каквото ми падне. Не след дълго открих Американската академия за драматично изкуство и три години по-късно я завърших.

Там са се обучавали гиганти като Катрин Хепбърн, Ричард Гиър, Дани де Вито и много други. Това може би беше един от най-великите ми мигове - да вляза в школата на тези велики творци. След втората година само 21 студенти от цялото училище могат да преминат с изпит в следващото ниво и аз бях една от тях! А третата година беше вълшебна. След завършването ми с награда за най-добра актриса от Академията, подписах с двама агенти. Единият е за реклами, а другият - за филми, телевизия и театър. И така започнах да изкачвам стълбицата. 

Адреналинката Ени мечтае и покорява Америка  Адреналинката Ени мечтае и покорява Америка

Какво е общото и различното между моделството и актьорската игра? 
Другото прекрасно нещо тук е, че можеш да си добър и уважаван в различни среди. Колкото си по-кадърен, толкова повече те харесват хората. За мен моделството е част от актьорското майсторство, само че процесът е малко по-друг. В театъра или киното започваш с едно състояние, преминаваш през второ, за да стигнеш до трето. На снимката нямаш време да изживееш момента, а трябва да изразиш крайната емоция в една поза.

У нас се говори, че играеш в различни постановки на Бродуей. Какво е усещането? 
Тук има три категории театър: Off Off Broadway, Off Broadway и Broadway. Още не съм била на Бродуей, но скоро и натам ще се запътя - той поставя най-много мюзикъли. Аз съм участвала в доста Off Broadway постановки и мога да заявя, че усещането е неповторимо. А когато не играеш на родния си език, всичко става още по-вълнуващо.

Как се стигна до участието ти в "Закон и ред"? 
Моят агент ме изпрати на прослушване за сериала. Първия път в студиото беше само кастинг режисьорът. След като изиграх сцените по веднъж с него, той ми каза "Отлично!" и че ще чака да се върна на другия ден, за да ме запознае с режисьора и продуцентите. Отидох и играх пред всички тях. В същия ден те ми се обадиха и съобщиха, че искат да ме прослушат за още по-голяма роля. Подготвих се, невероятно щастлива, и отидох на трети кастинг. Взех ролята. 

Каква е тя? 
В сериала аз съм пакистански терорист под прикритие. Прикритието ми е дом за проститутки, но впоследствие ченгетата стигат до момичетата и откриват, че зад тях стои терорист, който планира атака над Ню Йорк. И трябва да го спрат. В края на епизода ме хващат и разпитват - там разказвам моята история.

Как се подготви за такава напрегната роля? 
С учител по говор, който работеше с мен върху пакистанския ми акцент.

Какви други екранни изяви да очакваме от теб в близко бъдеще? 
Най-новият сериал, в който участвам, се казва "Elementary" - с Луси Лиу в главната женска роля. Моите сцени не бяха с нея, но пък играх рамо до рамо с Ейдън Куин, Джони Лий Милър и Джон Майкъл Хил. Сериалът ще излезе след три седмици.

Адреналинката Ени мечтае и покорява Америка  Адреналинката Ени мечтае и покорява Америка

Разбрахме, че освен всичко останало, в Америка си се занимавала и с пой (въртене на огън). Ще ни разкажеш ли за това?  
Започнах да танцувам с пой още в България. Съвсем сама се научих да въртя в Южния парк, защото страшно ми харесваше. Аз много обичам да танцувам, а идеята, че мога да танцувам с огън, ме вълнуваше още повече.  Самата енергия, която огънят ти дава, можеш да я получиш единствено, ако си играеш с него... И аз започнах. 

Когато се научих в България, нямах никаква представа, че това ще е много уважавано качество тук. Имах честта да пътувам и танцувам с огън в Мексико, Доминиканската република, седем различни града в Тексас, Турция, Тунис и още много други невероятни места. Обичам пой!

Редовният въпрос - театър или кино? Или може би телевизия? 
И трите са неразделна част от мен. Изразните средства и преживяването ми като човек и актриса са различни. Тук нещата сякаш идват на вълни. Един месец е добър за театър, а друг има повече работа във филмовата индустрия.

И другият редовен въпрос - ще се върнеш ли в България?  
Да. Имам планове да си дойда следващото лято за малко по-дълго и да поработя в България.

Чувстваш ли се като човек, успял да сбъдне мечтите си? Какво още ти остава? 
Аз съм мечтател и винаги ще имам мечти. Не е само успехът онова, което ме вълнува в живота. Истината е, че някои от мечтите ми се сбъднаха тук, но има още много.

Сигурни сме, че имаш още много мечти, Ени, а и нещо ни подсказва, че ще успееш да ги осъществиш. Пожелаваме ти го от сърце! Пожелаваме го и на всички наши читатели, а в галерията можете да видите как изглежда красивата Евгения Радилова в различни превъплъщения пред обективите и на сцена. 

62 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



39
Не е посочен 19.10.2012|12:14
Браво на това момиче, още много успехи!
38
Не е посочен 19.10.2012|12:06
Смело момиче.Пожелавам и успех с покоряването на Америка
37
Не е посочен 19.10.2012|11:55
И другият редовен въпрос - ще се върнеш ли в България? Да. Имам планове да си дойда следващото лято за малко по-дълго и да поработя в България. Виж ти не очаквах такъв отговор!
36
Не е посочен 19.10.2012|11:21
Толкова чаровно и красиво момиче!
35
Не е посочен 19.10.2012|09:24
Дай Боже все по нагоре да се изкачва по стълбицата на успеха :) Щом е успяла да се хареса за роля в закон и ред ,значи са я забелязали в средите на шоу бизнеса.
34
Не е посочен 19.10.2012|09:22
Много успехи ѝ желая на Ени. Тя е страхотна , уникално талантлива и по български красива.
33
Не е посочен 18.10.2012|17:44
Нямам идея коя е тази, но щем може да покорява - да действа;)
32
Не е посочен 18.10.2012|16:39
малко хора го правят обаче
31
Не е посочен 18.10.2012|16:39
виж ти докъде стигнало това момиче
30
Не е посочен 18.10.2012|16:11
абе не се знае.....:)))кой с какво пробива:))))
29
Не е посочен 18.10.2012|16:10
хубаво е, когато човек преследва мечтите си
28
Не е посочен 18.10.2012|15:35
Хубаво е,когато пробиват с талант,а не със силикон
27
Не е посочен 18.10.2012|15:28
първите адреналинки - Теди и Ени, даже май имаше някакво домашно порно с нея излязло
26
Не е посочен 18.10.2012|15:28
чак пък покорява? иначе има и външен вид, и хъс, и сой
25
Не е посочен 18.10.2012|15:20
Даже не се сещам кога е била адреналинка
24
Не е посочен 18.10.2012|15:20
Еми да, тя това казва още в началото, че родителите й много са й помогнали. Няма как без помощ, нека не са правим на абсолютни герои. Въпроса е после, като ти се даде шанса дали ще го използваш и как ще го направиш :)
23
Не е посочен 18.10.2012|15:18
Браво на Евгения! Определено е постигнала много, а усещам че тепърва й предстоят сериозните успехи!
22
Не е посочен 18.10.2012|15:11
Нека да се развива това момиче. Аз мисля, че има бъдеще в киното и то в холивуд. Закон и ред е само началото на нейната звездна кариера, поне аз мисля по този начин.
21
Не е посочен 18.10.2012|14:48
Извадила е голям късмет- никак не е лесно да пробиеш така от няма нищо ...
20
Не е посочен 18.10.2012|12:32
Толкова е сладичка, желая й все по големи успехи!
19
Не е посочен 18.10.2012|12:29
Красива е, с интересни черти, така че предполагам и това доста й помага по пътя към славата в голямото кино и театър. Дано да успее да сбъдне мечтите си и да постигне наистина много.
18
Не е посочен 18.10.2012|12:17
Определено ще си дръпна нещата, в които е участвала! :)
17
Не е посочен 18.10.2012|12:02
Браво на тази чаровница!
16
Не е посочен 18.10.2012|11:56
Преследвала е мечтите си , което е много похвално :)
15
Не е посочен 18.10.2012|11:45
Браво на момичето. доказва, че човек когато е устремен и следва пътя си, не се разпилява и знае какво иска, го постига. Е, в нейния случай съм сигурна, че доста са й помогнали. Не може просто ей така да стъпи в Америка и хоп - на курс на по английски. Трябва да е имала къде да отседне, пари и да е знаела как да се свърже с точните хора.
14
Не е посочен 18.10.2012|11:35
Много се радвам за тази сладка чаровница! Желая ѝ много успехи!
13
Не е посочен 18.10.2012|11:31
Браво! Една млада жена, която се е възползвала от шанса и с много труд вече постига своите малки победи, макар че пробив в голямото кино е нещо мнооого трудно.
12
Не е посочен 18.10.2012|11:26
Прекрасно! Много се радвам за нея! Вярвам, че ще пожъне още по-големи успехи!
11
Не е посочен 18.10.2012|11:25
Мисля, че си права... ама то винаги първите са най-обичани!
10
Не е посочен 18.10.2012|11:24
Много се радвам за тази сладурана- явно е била много решителна да постигне това, което иска :)
9
Не е посочен 18.10.2012|11:22
Човек може да стигне до там,докъдето стигат мечтите му,ако има кураж!Ако има и късмет,може да отиде още по-далеч...
8
Не е посочен 18.10.2012|11:16
Ехеее не знаех, че Евито толкова много е напреднала в кариерата си! Страхотна е, дано все така жъне успехи!
7
Не е посочен 18.10.2012|11:16
браво на МАцката! Още по-големи успехи да има!
6
Не е посочен 18.10.2012|11:12
Ще я гледаме във филма тогава! Желая ѝ още много успехи!
5
Не е посочен 18.10.2012|10:56
Страхотно! Желая ѝ още много успехи!
4
Не е посочен 18.10.2012|10:10
Много е чаровна наистина, нищо чудно, че покорява Америка, притежава естествена красота и чар.
3
Не е посочен 18.10.2012|09:38
За мен най-хубави си остават първите адреналинки на "Господари на ефира" - Теди и Ени. Никои следващи не могат да бъдат като тях, ако ще и десет дългокраки мадами да вземат да им танцуват в предаването.
2
Не е посочен 18.10.2012|09:37
Браво на нея,тя е доказателство,че мечтите винаги трябва да се преследват!Успехи в тази презокеанска приказка!
1
Не е посочен 18.10.2012|09:35
Толкова се радвам за нея. Пожелавам ѝ още много успехи и да покорява още много корици на американски списания. Ени е страшно красива и талантлива. Гордеем се с нея!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay