Две в едно: за чисти и здрави зъби

Умен проект за здрави зъби

Когато приготвяме багажа си за път, винаги стигаме до момента, в който неизменно трябва да помъкнем сапун, шампоан, паста и четка за зъби и друга козметика, заемаща много място. Точно затова искрено се зарадвахме на изобретението на испанските дизайнери от Studio KG, представено в gizmodo.com.

Тяхната идея е толкова проста, а същевременно изключително хитра и полезна. Създаденият от тях продукт Twist&Brush е четка за зъби, която съдържа в себе си и паста. Четката е снабдена със специално отделение в дръжката, напомнящо спринцовка. В него се сипва паста за зъби. Когато искате да я ползвате, просто завъртате долния край на четката. Той на свой ред завърта бутало, което избутва паста точно в средата на четката. Така нито можете да прекалите с пастата, нито да останете неприятно изненадани, ако тя е свършила, а вие не сте разбрали.

Освен че е удобна, идеята на Studio KG е и с еко насоченост. Само си помислете как това устройство ще спре масовото купуване на малки тубички, които хората ползват 1-2 пъти, а след това често изхвърлят. Засега Twist&Brush е само проект и не се знае дали авторите му ще започнат да го произвеждат.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay