Дизайнерско мече за благотворителност

Най-красивите дизайнерски мечоци помагат на деца в нужда

Дизайнерско мече за благотворителност

Мечето Пъдзи е символ и талисман в ежегодните благотворителни кампании на BBC Children in Need, организация, създадена в помощ на децата в неравностойно положение. Малкият мечо традиционно се изработва от жълт плюш, но тази есен се радва на цели 12 дизайнерски премени.

Едни от най-утвърдените и авторитетни имена в модата като Louis Vuitton, Erdem и Mulberry протягат ръка в благордното дело, подето от BBC, и създават 12 мечовци-уникати. От 7-ми до 19-ти ноември те ще бъдат изложени в емблематичния лондонски магазин Liberty. Едновременно с това участват и в e-bay аукцион. Приходите от продажбата на сладките Пъдзита ще станат част от благотвориятелния фонд на организацията.

Мечета като тези няма как да не предизвикат усмивки и радостни възгласи. Плюшковците обединяват творчески плам и хуманна инициативност. В колекцията ще видите Пъдзи от кожа, велур, кашмир и други причудливи за изработката на едно мече материи, декорирани с внимание към детайла. Върху жилетчицата на един от уникатите The Pringle поставят истински диамант.

В кауза като тази – повече от достойна, не само на малките момиченца им се приисква по един Пъдзи.

Дизайнерско мече за благотворителност

14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay