Дрехи с минало търсят своето бъдеще

Следваща спирка: Made in Home Битак

В сърцето на София си имаме нов-новеничък битак! Е, не представлява открити сергии с дрехи на доста ниски цени и също толкова ниско качество. Всъщност е много по-добър, ъпгрейднат. Нарича се Made in Home Битак, а за ценителите на домашната кухня извън пределите на дома, които познават китните централни улички, сигурно вече е ясно, че мястото се намира до приказното бистро Made in Home на ул. Ангел Кънчев 30А.

 

Дрехите, предлагани на "Битакa", са със своя собствена история и идват от много далече. Всъщност от Щатите. Повечето са уникални винтидж находки, някои от тях претърпели леки /или не толкова/ метаморфози преди да се заселят по закачалките. Магазинчето предлага и няколко уникални рокли под наем - цената за една такава е 50лв седмично, а всяка една от тях може да бъде облечена за по-специален повод.

 

Другото забележително нещо в пространството на Made in Home Битак е интериорът. Влюбени сме в смесването на различни текстури по стените, а някои от нас вече обмислят как да намацат и своя дом нескопосано с контрастен цвят, подобно на грубо напластената синя боя на една от стените на мястото. Пробна като тяхната със сигурност не сте виждали. На мястото на тапетите са залепени хартиени рула в различни нюанси, едно ефектно решение, което също може да откраднем.

 

Въобще атмосферата на Made in Home Битак напомня за едни отминали времена. Може би заради олющените до тухла стени или приказните материи, но това място определено въздейства по свой собствен начин.

 

 

19 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.07.2011|09:20
Дрехите от миналото винаги намират своето приложение в настоящето, независимо дали се носят самостоятелно или в съчетание с нови. Все пак не трябва да забравяме, че всички нови модели са така забравените стари, които са носели като млади нашите баби и майки. Всичко което се носи е модерно, независимо какво налагат модните експерти.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay