Една обикновена разходка, една различна среща

Случайна среща с неслучаен магазин

През почивните дни си подарих една дъ-ъ-ъ-лга разходка. По магазини, по паркове, безцелно и навсякъде. Между мислите за това какво да си сготвя, когато се прибера и с какво искам да се поглезя, защото нали... празник идва, се натъкнах на едно много приятно магазинче.

 

Малко, с голяма, цветна табела "Eco-Hand Shop". Мернах го, докато се разхождах по бул. "Патриарх Евтимий", а аз често минавам от там. И въпреки това не го бях забелязала, не знам дали заради скорострелно минаващото ежедневие или заради големите и бързи крачки, които правя.

 

Та Еко магазинът е сборният пункт, който събира красиви ръчно изработени изделия, сувенири и предмети на изкуството на едно място. Дрехите first и second hand пък са другото нещо, което ме грабна. Те не бяха просто хаотично подредени материи, висящи по закачалките. Напротив, сякаш всяка една от тях си е намерила мястото и идеално се вписва със съседния hand made аксесоар. Пожелах да имам половината магазин! Точно в мой стил - по всеки чифт обеци или плетена жилетка си личеше, че са създадени с ръчен труд и доза усилие. Несъвършенствата им издаваха, че крият своя собствена история... че са уникални.

 

Определено скоро отново ще мина от там. Но този път не като професионален шпионин, а като човек, готов да напълни пазарската си чанта. Защото собствениците на Eco-Hand Shop приканват да "мислим цветно и пазаруваме зелено", а това е нещо, което умея да правя много добре.

 

27 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 26.05.2011|09:26
мерси за препоръчания сайт, въпреки че всъщност това си е сайтът на въпросния магазин ;)
1
Не е посочен 25.05.2011|16:42
На много малко места има такива магазини. В тях можем да намерим какви ли не дрехи и аксесоари и всички те са екологично направени и пазят околната ни среда чиста. Препоръчвам ви един сайт, в който можете да разгледате много такива стоки и дори да си ги купите: http://eco-hand.com/. Приятно пазаруване :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay