Е, добре, де. Може да сме малко вманиачени...

Компютърна лудост

Е, добре, де. Може да сме малко вманиачени...

На всички е ясно, че кибер манията ни е завладяла. Ставаме и лягаме чак след като обстойно прегледаме любимите си сайтове, без въобще да се замисляме за времето, което сме отделили за това. Ново проучване идва да ни "разтърси", като ни показва кой от двата пола прекарва повече часове, взирайки се в монитора.

 

Изследването е проведено от comScore, а резултатите сочат, че жените са по-активни в социалните мрежи и прекарват повече часове във виртуалния свят от мъжете. Четат хороскопи, изпращат поздравителни картички или просто разглеждат новите снимки на своите познати. Списъкът с действия е дълъг, докато при силния пол е точно обратното. Мъжете всъщност обичат да играят на игри, и то без значение дали са на 20 години или на 45. Това си остава тяхната вечна страст.

 

Учудващ факт е, че всъщност най-запалените кибер потребители са жените около 50, а дори доста над тази възраст. Според изследването дамите в тази графа прекарват по 3 часа и половина сърфирайки из различни сайтове. При възрастните мъже обаче, това времетраене е около час и половина. Основно обичат да преглеждат новинарските сайтове и да се информират за новите събития по света и в страната.

 

Като се замислим, за нас, жените, е напълно логично да прекарваме все повече време пред монитора. Едва ли половинките ни ще се захванат с online шопинг или задълбочен разговор с някоя приятелка на тема "Първи срещи"/ "Клюки в офиса". Така или иначе - комютрите помагат на всички нас да се забавялваме.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay