Малки художници с големи идеи

Детски вдъхновения!

Свежарите от дизайнерския екип на Freshome ни показват една нова идея за домашния интериор. Игривото им предложение е да обърнем повече внимание на детските рисунки, окачвайки ги по стените на домашното пространство. Кой е казал, че картината трябва да струва милиони, за да си спечели почетно място вкъщи? Който и да е, със сигурност можем да го оборим, защото творенията на малките са първо - напълно естествени и по детски смислени, и второ - по-ценни и от най-скъпата картина на света.

 

За пълен завършек на детското произведение изберете подходящата рамка. Защо не една цветна такава, която да внесе допълнителен свеж привкус в интериора. 

 

Задействайте въображението си заедно с малките, използвайте обикновени битови предмети, които също могат да ви свършат чудесна работа. Дори старите тетрадки крият своя чар, просто трябва да бъдат преоткрити.

 

В галерията сме подбрали няколко идейни предложения, които могат да задействат вдъхновяващите чувства у вас и да ви помогнат да се впуснете в играта на интериорен дизайнер. 

28 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.06.2011|14:29
Наистина много добра идея. Така хем ще подкрепим творенията на децата си, хем те ще имат стимул да рисуват. На малчуганите им трябва малко, за да бъдат щастливи, защо да не ги зарадваме? :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay