Идеите на френските дизайнери от Atypyk

Не функционални, но оригинални

Идеите на френските дизайнери от Atypyk

Доскоро отвсякъде ни преследваше информация за модерното изкуство покрай Sofia Design Week. Тук отново ще стане дума за дизайн, който реализира страхотни идеи. Не особено функционални, но пък за сметка на това – оригинални.


Atypyk (Атипик) е френско дуо с членове Ivan Duval и Jean Sebastien Ides. Те творят от 1999 г. заедно, а продуктите на марката се отличават с хумора, използван при създаването им. Подходящи са да се използват при нужда от остроумен и забавен подарък. Ето и трите продукта, които ни накараха да се усмихнем най-широко.


Всички си пеем под душа, въпреки че малцина си го признават. Сега може да зарадвате някой свой приятел с певчески талант, като му подарите тази гъба. Тя е с формата на микрофон и веднага ще измести флакона на шампоана от употреба. Все пак само аматьорите не пеят на микрофон.

 

 

Продължаваме на музикална вълна, и се пренасяме в света на концертите. Може би сте открили своя талант да създавате музика с подръчни материали още в ранното си детство? Тогава тези чаши "ДоРеМи" са за вас. Само пълните с вода до чертата за нотата, която искате да възпроизведете. Нареждате целия сервиз и воала – ще бъдете едновременно и диригент, и оркестър.

 

 

Ето нещо и за вашето куче, което със сигурност се е скрило под дивана, уплашено от музикалните напъни на своя господар. Тази дизайнерска играчка идва с посланието, че бумеранга в действителност никога не лети и в обратната посока. Този обаче "работи" на друг принцип – мятате го и той се връща, само че в устата на вашия любимец. Освен ако не го мързи да тича за бАумеранга в лятната жега...

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.06.2011|11:13
Много забавни идеи. Най-много ми хареса гъбата за баня във формата на микрофон. Имам приятели, които най-много обичат да пеят под душа, с подобен подарък бих ги зарадвала много.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay