Най-романтичните графити на света

"Mi princesita, te amo mucho" - не ви ли се иска някой да го напише на улична стена заради вас?

"Имената на глупците висят по стените", казали са хората. И съвсем подходящо ни се вижда да приложим известната сентенция към най-сладките глупци на света - оглупелите от любов.

Любовта е била наричана с какви ли не имена, прекрани или обидни. Така че, когато е изписана със спрей върху обществена сграда, спокойно може да се нарече дори вандализъм. Но това е един такъв, симпатичен и романтичен тип вандализъм, който ни предизвиква да се усмихнем, вместо да го осъждаме.

Представяме ви три примера за такива "влюбени" графити от различни места по света, които ни вдъхновиха да създадем настоящия материал.

Най-романтичните графити на света

Стив Пауърс, известен със своя таг ESPO, е сред първите известни художници на съвременни графити в света. Той става популярен с факта, че пише името на любимата си из цяла Филаделфия, за да привлече вниманието ѝ. Впоследствие културата на уличните рисунки губи точно тази романтична насоченост, но през 2009 Стив Пауърс напомня за нея, рисувайки показаните на снимката графити. Ако не можете да си ги преведете, те гласят: "Срещни се с мен на 52-ра, дори да е за 50 секунди" и "Завинаги започва, когато ти мажеш Да". В галерията ни можете да видите още творения на някогашния ESPO от този проект. 

Най-романтичните графити на света

Тази снимка пък ни показва един абсолютно истински житейски момент, в който предложение за брак е съпътствано с красиви улични рисунки. Ако се чудите какво е казала щастливката - отговорът е бил "Да"!

Най-романтичните графити на света

Поводът за тези зелени графити, за съжаление, не е радостен като предходния. Става въпрос за раздяла. В рамките на една нощ отритнат младеж от курортно крайбрежно градче в Англия оставя двадесетина послания към бившата си приятелка Даниел, изписани по стените. Те гласят сърцераздирателни неща от типа: "Ние бяхме най-добрите" и "Помни хубавите времена, които обичахме, и нека ти липсват".  

Надяваме се Даниел да се е върнала при креативния си обожател. А що се отнася до финала на нашата романтична статия, избрахме да го украсим със следното особено сладко признание на испански:

Най-романтичните графити на света"Моя принцесо, обичам те много"

Ако и вие сте влюбени, ако сме ви донесли красиво настроение с този материал и искате да продължаваме да го правим, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 08.05.2013|16:38
много сладко, само дето не е много хубаво да шарим стените на хората.
5
Не е посочен 08.05.2013|14:22
много яки графити.а пощенските кутии само колко са сладки
4
Не е посочен 08.05.2013|14:06
Някои са се получили добре :)
3
Не е посочен 07.05.2013|20:16
Като идея добре са се получили.
2
Не е посочен 07.05.2013|14:07
Чувството ще бъде много хубаво.
1
Не е посочен 07.05.2013|10:05
Де и моя блок така да го гравитираха, щеше да бъде много хубаво, но за съжаление не ставаме свидетели на нищо такова.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay