Предстоящи филми, които очакваме с нетърпение

Предстоящи филми, които очакваме с нетърпение

Roundhay Garden Scene се смята за първия филм, съществувал някога. Направен е през 1888 г. и продължава само 2,11 секунди. Оттогава светът се влюбва във филми, които изглежда стават все по-добри с всяка изминала година. И днес сме влюбени в този алтернативен свят, където всичко е възможно. 

За щастие, създателите на филми имат много да ни покажат и винаги са готови да ни заведат в нови и вълнуващи приключения. Ето няколко филма, които очакваме с нетърпение:

Самоубийствен отряд

Джеймс Гън, режисьорът на "Пазители на галактиката", "Отмъстителите: Край на играта" и "Отмъстителите: Война без край", режисира новия филм "Самоубийствен отряд". Това не е продължение на съществуващия филм, а по-скоро рестартиране на него. Детайлите обаче все още се пазят в тайна.

Очаквана дата на излизане: 6 август 2021 г.

Тихо място II част

След събитията от последния филм семейството напуска дома си за външния свят. И както се оказва, чудовищата, които ловуват със звук, не са единствените наоколо, нито са най-лошите. Сега тишината не е достатъчна.

Очаквана дата на излизане: 23 април 2021 г.

The King’s Man

Мъж и неговото протеже създават агенция, която пази мира и те се издигат, за да спрат войната, която тираните и престъпниците по света започнаха. Това е предистория към филмите за Кингсман и се развива в началото на ХХ век. Ще ни разкрие как всичко е започнало.

Очаквана дата на излизане: 12 февруари 2021 г.

No Time to Die

Джеймс Бонд напусна активна служба и сега живее спокоен живот в Ямайка. Но този живот на свободното време, разбира се, не може да продължи дълго. Новата му мисия предстои за него и този път той трябва да спаси отвлечен учен и да се изправи срещу нов злодей с опасни и напреднали технологии.

Очаквана дата на излизане: 2 април 2021 г.

Жената чудо 1984

Този път историята се развива през 1984 г., почти 70 години след случилото се в първия филм. Сега Даяна има 2 врага, с които да се справи: медиен бизнесмен на име Максуел Лорд и нейният приятел, превърнат във враг, Гепардът.

Очаквана дата на излизане: 25 декември 2020 г.

Черната вдовица

Действието в този филм се развива между събитията на Captain America: Civil War и Avengers: Infinity War. Филмът ще ни разкаже за Наташа Романова, която трябва да се изправи срещу миналото си.

Очаквана дата на излизане: 7 май 2021 г.

Soul

Страстен учител по музика най-накрая сбъдва мечтата си. Но след инцидент душата му се отделя от тялото. С млада душа на 22 години той трябва да се върне на Земята и да се върне към живота, преди да е станало твърде късно.

Дата на излизане: 25 декември 2020 г.

Free Guy

Обикновеният банков служител разбира, че е просто играч на заден план във видеоигра. Затова той взема живота си в свои ръце и решава да стане герой на историята, пренаписвайки ролята си. Сега той е този, който трябва да спаси света, преди да е станало твърде късно.

Очаквана дата на излизане: 11 декември 2020 г.

Dune

Сега човечеството живее на различни планети и благородни семейства се борят да управляват. Пустинната планета Арракис крие най-важния елемент в галактиката. Който управлява Арракис, ще управлява Вселената.

Очаквана дата на излизане: 1 октомври 2021 г.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay