Първият трейлър на "50 нюанса освободени"

Поредицата "Петдесет нюанса" достига своята кулминация този февруари

Първият трейлър на "50 нюанса освободени"

Първият трейлър на последната глава от световния феномен е много повече от това, което очакват феновете. След като "Петдесет нюанса сиво" през 2015 г. и "Петдесет нюанса по-тъмно" през 2017 г. разбиха няколко световни рекорда и се превърнаха в истински хит по цял свят, "Петдесет нюанса освободени" обещава истинска наслада за феновете и достойна кулминация на световния феномен.

След като Ана и Крисчън минаха през ада, за да съхранят любовта си, съвсем естествено е Анастейжа да се види в прелестна бяла рокля и да се прекръсти на г-жа Грей. Но дали сватбата ще обещае приказна развръзка и щастлив край или двамата ще трябва да преминат през още перипетии, ще видим този Свети Валентин в кината. А първият трейлър ни обещава, че ще има от всичко - както горещи любовни сцени в червената стая, така и много трилър, напрегнати моменти и завръщането на призраци от миналото. Защото приказката няма да е напълно завършена, ако двамата не докажат любовта си един на друг.

 

Базираният на световния феномен Петдесет нюанса освободени идва в кината на 9 февруари 2018 г. В главните роли отново ще видим Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, както и Ерик Джонсън, Рита Ора, Ариел Кебъл и Марша Гей Харден. Режисьор на филма е Джеймс Фолей, а сценаристи – Е. Л. Джеймс и Ниал Леонард.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay