Топ 5: Най-горещите клипове със стриптийз

Петте най-въздействащи музикални видеоклипа, включващи еротичен танц около пилон

Топ 5: Най-горещите клипове със стриптийз

Стриптийзът е онзи често заклеймяван като извратен и неморален танц, който всъщност представлява цяло изкуство. Изкуство на съблазнението и страстта, което събужда емоции и чувства, нежно прогонвайки разума от подиума.

Именно стриптийзът и по-конкретно мястото му в музиката е и темата на днешната статия, в която сме подбрали за вас петте най-въздействащи видеоклипа, включващи еротичен танц около пилон.

5. Aerosmith - Crazy

Звездите, които участват в това видео, са тогава 17-годишните Алиша Силвърстоун и Лив Тайлър. Последната, както сигурно се досещате, е дъщеря на Стивън Тайлър, който е вокалистът на Aerosmith. Продуцентите на видеото обаче твърдят, че са харесали Лив от телевизионна реклама, много преди да разберат кой е татко ѝ.

Двете лудетини бягат от училище, мятат се на полуизпочупен автомобил и потеглят по пътя в търсене на свободата. В хода на действието те попадат в провинциален бар, в който има обявен стриптийз конкурс с парична награда. В крайна сметка героините на Алиша и Лив побеждават.

4. Billy Idol - Cradle Of Love (1990)

С това видео изпълнителят определено дава сериозен тласък на любовната люлка, случваща се в главата на главния герой - смотан млад мъж с очила, който си представя, че е навестен от съблазнителна мадама.

Всъщност причината самият Били Айдъл да не се яви в целия си блясък в клипа е много проста - по време на снимките той не може да ходи, след като катастрофира с мотора си и кракът му бива запечатан в гипс.

3. Rihanna - Pour It Up (2013)

Пилони, голи жени, злато, банкноти… С всички тези елементи е пренаситено последното видео на Риана. Скандалната певица си спечели третото място в нашата класация, тъй като определено е създала една модерна стриптийз класика.

2. The White Stripes - I Just Don’t Know What To Do With Myself (2003)

Това е може би най-минималистичното, но в същото време и перфектно стилово издържано видео в днешния ни топ 5. Кейт Мос танцува полугола около пилон, докато София Копола ѝ дава режисьорски наставления зад кадър. Всичко това на фона на култовото за The White Stripes парче, което всъщност е кавър версия, чийто оригинал е създаден през далечната 1962 година от Томи Хънт.

1. Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On (1986)

Няма как да не сте очаквали, че първото място ще бъде отредено на Джо Кокър и неговата песен You Can Leave Your Hat On, която се радва на толкова голяма стриптийз слава и до днес, тъй като е включена в саундрака на неостаряващата класика "Девет седмици и половина”. Нещо повече, парчето е фон на култовата сцена от филма, в която Ким Бейсингър бавно и страстно се разсъблича пред Мики Рурк.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 13.11.2013|15:49
Класика, ой не ги е гледал или слушал, най-добрите.
5
Не е посочен 11.11.2013|17:00
Наистина са много горещи, красив танц всеки един мъж иска жена му да му танцува така.
4
Не е посочен 11.11.2013|14:23
Култови видео клипове наистина, видеото на Риана е сравнително прясно, но пък там певицата показва доста добри умения на пилона.
3
Не е посочен 11.11.2013|14:18
И всеки мъж си мечтае жена му да му направи, няма нищо по-възбуждащо от това. :)
2
Не е посочен 11.11.2013|11:31
Много е секси подобен стриптийз :)
1
Не е посочен 11.11.2013|11:19
Много забавни стриптиз клипчета наистина, особено ми допадна клипът на Лив и Алиша, уникален е.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay